Zuiderlingedijk 9 4207 GL Gorinchem

€ 235 v.o.n.

Omschrijving

Algemeen:
Op een steenworp afstand van de rijksweg A15 en langs de rivier De Linge bieden wij een unieke (bouw)kavel te koop aan. Het perceel is uitstekend bereikbaar voor vracht en particulierverkeer en scheepvaart.
Een UNIEKE LOCATIE.

Het te bouwen bedrijfspand moet voldoen aan de regels en voorschriften die zijn opgenomen in het vigerende bestemmingsplan zoals opgenomen in de bijlage.
Raadpleeg de bijlagen voor nadere informatie.

Locatie:
Het industrieterrein is direct gelegen aan de rijksweg A15, bij afslag Gorinchem Oost (bij de Mac Donalds en de Evenementenhal). Het terrein bevindt aan de noordzijde van de rijksweg richting het bedrijventerrein Papland.

Bedrijventerrein Gorinchem Oost en Papland is goed bereikbaar, op het kruispunt van de snelwegen A15, A27 en A2, voor vracht- en personenverkeer. Het terrein ligt op 5 minuten van het centrum van Gorinchem.

Het te verkopen perceel is ook goed toegankelijk voor binnenvaarschepen via de rivier De Linge. Bij Gorinchem splitst de Linge zich in de Lingehaven met aan het eind de Lingesluis en welke uitkomt op de Merwede. Grotere schepen varen via de Gorinchemse Kanaalsluis via het Merwedekanaal en de Grote Merwedesluis naar de Merwede.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 235 vrij op naam
Aangeboden sinds
6 weken
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
Per direct beschikbaar
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Bouwgrond
Bebouwingsmogelijkheid
Bedrijfsruimte
Maximale bouwhoogte
7 m

Oppervlakten

Oppervlakte
5.000 m²
Perceel
5.000 m²

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Zuiderlingedijk 9

€ 235 v.o.n.