Zuider Buiten Spaarne 22 2012 AA Haarlem

€ 3.250.000 k.k.

Omschrijving

Unieke ontwikkellocatie aan Spaarne.

Op één van de laatste te ontwikkelen locaties aan het water in het centrum van Haarlem gelegen bouwkavel ten behoeve van bouw van maximaal 14 grondgebonden eengezinswoningen en 4 lage middeldure koopwoningen.

Op de locatie waar nu nog het gebouw Koningstein staat is een nieuw wooncomplex "Koningshof" voorzien in het bestemmingsplan. Het bouwkavel is gelegen op een unieke locatie aan het Spaarne op loopafstand van het centrum van Haarlem en dichtbij uitvalswegen.

De totale perceeloppervlakte bedraagt ca. 1.724m².

De grond wordt bouwrijp verkocht ten behoeve van de bouw van maximaal 18 woningen, waarvan 14 grondgebonden koopwoningen en 4 lage middeldure koopwoningen. Parkeren dient half verdiept ondergronds opgelost te worden. Woningen zijn allen bestemd voor zelfbewoning door maximaal 1 huishouden. Voor de 4 lage middeldure koopwoningen zijn nadere eisen gesteld welke in deze projectinformatie zijn geformuleerd.
Het bouwplan moet voldoen aan het vigerend bestemmingsplan en het bij inschrijving ingeleverde en door Verkoper goed te keuren bouwplan.

Verkoop vindt plaats middels inschrijving. De procedure, voorwaarden en documenten zijn op te vragen bij Bedrijfslocatie.NL Bedrijfsmakelaars-Taxateurs en gepubliceerd op Tenderned onder de naam Koningshof.

Voor meer informatie, neemt u gerust contact op met ons kantoor.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 3.250.000 kosten koper
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Bouwgrond
Bebouwingsmogelijkheid
Overige

Oppervlakten

Oppervlakte
1.724 m²
Perceel
1.724 m²

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Zuider Buiten Spaarne 22

€ 3.250.000 k.k.