Oeffeltseweg 5443 PJ Haps

Prijs op aanvraag

Omschrijving

Bouwkavels op maat, direct aan de snelweg A73 bij Cuijk. Het nieuwe Bedrijvenpark Laarakker ligt nabij spoor, water en vliegveld en dichtbij het Ruhrgebied in Duitsland. Het totale terrein heeft een uitgeefbare oppervlakte van circa 66 hectare, waarvan 28 hectare bestemd is voor uitgifte aan bedrijven tot en met milieucategorie 5. Kavels kunnen voorlopig in elke maatvoering worden aangeboden.

Clustering
Het team van Bedrijvenpark Laarakker denkt mee met geïnteresseerde ondernemers en organisaties, die bedrijven zoeken waarmee ze op het terrein een nauwe samenwerking aan kunnen gaan om synergie te creëren. Veelal zijn dat bedrijven die onderdeel uitmaken van de keten, maar soms ook bedrijven die specifieke facilitaire diensten aanbieden. Het type cluster hangt af van de sector en de wensen van de initiatiefnemer. Bedrijvenpark Laarakker stelt haar kennis en netwerk beschikbaar.

De eerste cluster is nagenoeg een feit. Onlangs ondertekenden vertegenwoordigers van Teeuwissen uit Katwijk, de provincie Noord-Brabant, de gemeente Cuijk, het Bedrijvenpark Laarakker en de Brabantse Ontwikkelingsmaatschappij een intentieverklaring voor een internationaal kennis-, onderzoeks- en innovatiecentrum, onder de naam BYBLOS.

Ondersteuning gemeente
Bedrijvenpark Laarakker en de gemeente Cuijk is er alles aangelegen om ondernemers en organisatie op efficiënte wijze bij te staan. De processen binnen de gemeente zijn daarop afgestemd, zodat er geen kostbare tijd verloren gaat voordat er met de bouw wordt aangevangen.

Website project Laarakker:

Voor nadere inlichtingen:
- Marc Peters Bedrijfsmakelaar 0485-563170 -
- Smedema Makelaars & taxateurs 0485- 512495 -
- Makelaardij Twan Poels 0485-550450 -

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
Prijs op aanvraag
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
Per direct beschikbaar
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Bouwgrond
Bebouwingsmogelijkheid
Bedrijfsruimte
Maximale bouwhoogte
0 m

Oppervlakten

Oppervlakte
72.000 m² (in units vanaf 2.000 m²)
Perceel
72.000 m² (in units vanaf 2.000 m²)

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Oeffeltseweg

Prijs op aanvraag