Denemarkenlaan 2391 PZ Hazerswoude-Dorp

Prijs op aanvraag

Omschrijving

Is dit de locatie waar uw bedrijf straks groeit en bloeit?

Green Tech Valley is onderdeel van het Pot- en Containerteeltterrein en gelegen tussen de kernen Boskoop en Hazerswoude-Dorp. Ook is hier het International Trade Center gesitueerd, de plek waar het bruist van de bedrijvigheid. Zo komen er meerdere malen per jaar honderden kwekers samen op de handelsbeurzen van de verschillende gevestigde bedrijven en trekt het Plantarium jaarlijks nationaal en internationaal duizenden vakbezoekers. Kortom vruchtbare grond die het ideale vestigingsklimaat biedt om uw organisatie te laten floreren.

Neem ook een kijkje op de website green-techvalley.nl

Prijzen & beschikbaarheid

Op Green Techvalley is nog in totaal een ca. 3,5 hectare ter beschikking. Aan de oostkant van de Finlandlaan een circa 21.000m2 en aan de westkant een 15.730m2. De percelen zijn beschikbaar vanaf ca. 5.000m². Neem contact met ons op voor de mogelijkheden en bijbehorende vraagprijs. De reeds verkochte kavels zijn op de tekening aangegeven.

Ruimte voor innovatie

Green Tech Valley is de plek waar ondernemers zich vestigen die een sierteeltbedrijf houden of innovatieve bedrijven die gelieerd zijn aan deze sector. Bent u deze ondernemer? Dan zijn wij op zoek naar u! Geef uw wensen te kennen en ga persoonlijk met ons in gesprek over uw toekomstige bedrijfslocatie.

De locatie

Het plangebied is circa 7 hectare groot en onderdeel van het PCT-terrein. Het gebied wordt ingesloten door de Hoogeveenseweg/N455 (zuidzijde), de Denemarkenlaan (noordzijde), Hoogeveen Plants BV (westzijde) en de bedrijven aan de Frankrijklaan (oostzijde). De bestemming van de locatie is ‘bedrijvigheid, gemengd’ en biedt ruimte aan sierteelt (gelieerde) bedrijven. Het plangebied krijgt een fraaie entree met Boskoopse allure. De rijbaan die het plangebied ontsluit kent een ruim opgezet profiel. Zo wordt deze weg voorzien van een fietspad, een bomenrij en een groene afzoming. Kortom een groene uitstraling die zorgt voor een representatieve omgeving voor uw bedrijf!

Interesse?

Neemt u contact op met ons kantoor voor meer informatie of een persoonlijk gesprek waarin wij uw wensen bespreken.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
Prijs op aanvraag
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Bouwgrond
Bebouwingsmogelijkheid
Bedrijfsruimte

Oppervlakten

Oppervlakte
36.761 m²
Perceel
36.761 m²

NVM makelaar

Van der Sijs makelaardij

Morgen bereikbaar vanaf 8:30
Bel 0172 534941

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Denemarkenlaan

Prijs op aanvraag