Sourethweg 9 Kavel 1 6422 PC Heerlen

€ 500.000 k.k.

Omschrijving

Volumineuze bedrijfskavel te koop. Groot ca. 8.793 m². Gelegen op het populaire bedrijventerrein ‘de Beitel’, nabij het florerende gebied rond het voetbalstadion van Roda J.C., de winkelkernen Simpelveld en R.J.C.-boulevard en Heerlerbaan, vrijwel direct aan twee op- en afritten van de stadsautoweg Heerlen (N281), de Buitenring (N299/N300) en de snelweg Aken-Eindhoven (E314/A2). Onderhavige locatie ligt op een zichtlocatie aan laatstgenoemde snelweg Aken-Eindhoven (E314/A2). Tevens is het karakteristieke, glooiende Zuid-Limburgse Heuvelland het decor op de achtergrond.

De kavel kent een rechthoekige lay-out, met één schuine hoek. Recentelijk is veel bossage verwijderd. Kom een keer op locatie kijken naar de mogelijkheden.

Het zogenaamde bouwvlak (het vlak waarbinnen een opstal gerealiseerd mag worden conform vastgelegd in het vigerende bestemmingsplan) bestrijkt grotendeels de volledige kavel. De maximale bouwhoogte bedraagt 10 meter. Ontsluiting vindt plaats via en eigen weg, vanuit de Sourethweg. De kavel is deels voorzien van niet-teerhoudend asfalt. De ondergrond is schoon, bodemrapportage van recente datum is beschikbaar via ons kantoor.

Bouwgrond in Limburg word met de dag schaarser. Geniet nu van de mogelijkheid om tegen een zeer scherp tarief deze mooie kavel te bemachtigen. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden en bel 045-5753255.

BEREIKBAARHEID :
Het object is gelegen op een goed bereikbare locatie op het industrie-handelsterrein "De Beitel". Met 132 hectare is dit het grootste bedrijventerrein van de regio Parkstad. Dit bedrijventerrein is met name gericht op grootschalige en internationaal georiënteerde bedrijvigheid. Chemelot alsmede vliegveld Maastricht-Aachen Airport zijn slechts circa 20 autominuten verwijderd.

Op- en afritten van Snelweg A76/Cityring Heerlen (N281) met aansluitingen op A79, A2 en Buitenring Parkstad Limburg (N300) zijn op steenworp afstand gelegen.

PARKEREN :
Op eigen terrein zijn voldoende parkeerplaatsen te realiseren.

BESTEMMING :
Het object is binnen vigerend bestemmingsplan “Beitel en omgeving”, vastgesteld op 28-09-2016, bestemd als “bedrijventerrein”. Specifiek is de locatie aangeduid voor 'bedrijf tot en met categorie 4.2' waardoor de gronden bedoeld zijn voor bedrijven genoemd in de Staat van Bedrijfsactiviteiten tot en met milieucategorie 4.2 Het bestemmingsplan én de bijbehorende Staat van Bedrijfsactiviteiten is op eerste aanvraag beschikbaar via ons kantoor.

VRAAGPRIJS :
EUR 500.000,- k.k.

KADASTER :
Gemeente: Heerlen
Sectie: F
Nummer: 6264 + 6267
Grootte: ca. 8.793 m²

NB: dit perceel beschikt over een voorlopige kadastrale grens. De daadwerkelijke oppervlakte zal blijken na kadastrale inmeting.

Alle maten zijn bij benadering weergegeven. Deze aanbieding mag slechts worden gezien
als een uitnodiging tot bezichtiging. Een afspraak hiertoe kunt u maken bij ons kantoor.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 500.000 kosten koper
Oorspronkelijke vraagprijs
€ 379.650 kosten koper
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Bouwgrond
Bebouwingsmogelijkheid
Bedrijfsruimte
Maximale bouwhoogte
10 m

Oppervlakten

Oppervlakte
8.793 m²
Perceel
8.793 m²

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Sourethweg 9 Kavel 1

€ 500.000 k.k.