Sourethweg 5 b 6422 PC Heerlen

€ 610.000 k.k.

Omschrijving

Op bedrijventerrein 'de Beitel' mogen wij u dit stuk bouwgrond aanbieden. Het perceel beslaat circa 8.750 m² en is uitstekend gesitueerd op het bedrijventerrein.

LIGGING
Bedrijventerrein de Beitel is een hoog aangeschreven en het grootste bedrijventerrein in de regio Parkstad Limburg en bestaat hoofdzakelijk uit grote en middelgrote, bovenregionale bedrijvigheid. De gevestigde bedrijven zijn met name actief in de sectoren groothandel, industrie, transport en distributie. Een aanzienlijk deel van de gevestigde bedrijven is van buitenlandse origine. Internationale bedrijven zoals Kobelco, Mondi packaging, Ranpak, DSM Dyneema en Everris zijn hier gevestigd, maar ook gerenommeerde lokale bedrijven zijn er gevestigd.
De uitstekende bereikbaarheid via de A76 en de N281 is één van de kernkwaliteiten van het bedrijventerrein. In de directe omgeving zijn onder meer Avantis en Trilandis gesitueerd.

Heerlen is gelegen in ‘Parkstad Limburg’, deze veelzijdige regio telt ruim 255.000 inwoners. Daarnaast liggen Duitsland en België direct naast de deur. De grensregio Nederland/België en Duitsland telt ruim 800.000 inwoners.
In Parkstad werken 106.000 mensen bij ruim 15.000 bedrijven en instellingen. Speerpunten zijn nieuwe energie, toerisme/recreatie, zorg, financieel-administratieve dienstverlening en de ontwikkeling van een overall en compleet retail centrum.

Parkstad beschikt over een sterk cluster aan bedrijven en instellingen in de financieel-administratieve sector. Ruim 16.000 mensen werken bij organisaties als APG, AZL, Loyalis, Obvion, CBS, Belastingdienst, UWV en diverse banken en accountantskantoren.

METRAGE
Circa 8.750 m²

BESTEMMING
Het object valt binnen het vigerend bestemmingsplan ‘Beitel en omgeving’, vastgesteld op 28 september 2016. Op grond van de planvoorschriften luidt de bestemming ‘bedrijventerrein' en ‘functieaanduiding bedrijf tot en met categorie 4.2’ U dient zelf bij de gemeente Heerlen te verifiëren of uw bedrijfsactiviteiten vallen binnen het vigerend bestemmingsplan.

VRAAGPRIJS
Bouwgrond : € 610.000,- K.K.

DISCLAIMER
Wij hebben getracht middels deze zorgvuldig samengestelde documentatie u zo
uitgebreid mogelijk te informeren. Desondanks kunnen hieraan geen rechten worden
ontleend. Slechts de feitelijke situatie geeft u een juist beeld.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 610.000 kosten koper
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Bouwgrond
Bebouwingsmogelijkheid
Bedrijfsruimte
Maximale bouwhoogte
0,1 m

Oppervlakten

Oppervlakte
8.750 m²
Perceel
8.750 m²

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Sourethweg 5 b

€ 610.000 k.k.