Jan Campertstraat 5 6416 SG Heerlen

Prijs op aanvraag

Omschrijving

Kavel 02 - 6888
Kenmerken
Vraagprijs: €95,00 per m² k.k.
Aanvaarding: In overleg
Eigendomssituatie: Volle Eigendom
Staat van levering: Bouwrijpe grond
 
Kadastraal adres: Heerlen G 6888
Totale Oppervlakte: 16.100 m²
Beschikbare percelen: Percelen beschikbaar vanaf ca. 1.000 m². eventueel is maatwerk mogelijk waardoor er specifieke vierkante meterwensen ingevuld kunnen worden.

Onderdeel van bestemmingsplan
Bestemmingsplan Heerlen-Oost
Het perceel in onderdeel van het vigerend bestemmingsplan “Heerlen Oost”, vastgesteld op 15-04-2009. Specifiek is de locatie aangeduid voor 'bedrijf tot en met categorie 2 en 3 waardoor de gronden bedoeld zijn voor bedrijven genoemd in de Staat van Bedrijfsactiviteiten tot en met milieucategorie 2 en 3. Het perceel is onderdeel Bedrijventerrein ©-mill.  Van het totale complex mag 70% bebouwd worden. Het bestemmingsplan én de bijbehorende Staat van Bedrijfsactiviteiten is op eerste aanvraag beschikbaar via ons kantoor.
Hoofdfunctie: Bedrijfsdoeleinden
Maximale bouwhoogte: 12 meter
 
Algemene Informatie
DE LOCATIE
Het ©-mill complex heeft een totale oppervlakte van 15 hectare en omvat in totaal een negental gebouwen met totale oppervlakte van 43.000 m2. Het aanbod van ©-mill bestaat uit gebouwen én uit percelen om te bouwen. Aan de frontzijden van het ©-mill complex zijn er enkele ruim bemeten percelen beschikbaar voor nieuwbouw. 

©-mill kent een legio aan mogelijkheden! Keuze uit diverse bedrijfs- en/of kantoorruimtes van klein tot groot! Ben jij op zoek naar ‘plain’ vierkante meters, dan geldt ‘what you see is what you get’. Maar we denken net zo lief met je mee, zodat de bedrijfshuisvesting volledig voldoet aan persoonlijke wensen en functie om optimaal te presteren tijdens een drukke werkdag, tell us what you need, that is what you get!
 
HET CONCEPT
©-mill is een bedrijventerrein. In de Heerlense wijk Molenberg, om precies te zijn. Niet zomaar een bedrijventerrein, maar een veel geprezen concept. In de karakteristieke industriële gebouwen van de voormalige Philipsfabrieken is een nieuwe manier van werken in de praktijk gebracht. De onderlinge band bestaat uit de gazons tussen de gebouwencomplexen, de gezamenlijke vergaderruimtes, het restaurant C’licious, maar vooral tussen de ondernemers en de sfeer die overal voelbaar is. ©-mill is business: lekker werken, net even anders, leven in de brouwerij, inspirerend!

De mensen achter ©-mill zijn geen vastgoedbeheerder of exploitant, maar stellen zich op als hotelier en connector: dienstverlenend naar huurders, verbinding creërend tussen mensen en bedrijven, inspirerend en steeds op zoek naar het verder ontwikkelen van de community. 

Op het complex zijn inmiddels meer dan 100 bedrijven gevestigd met bij elkaar over de 1000 Millers. ©-mill brengt werken, ontmoeten en business samen. Creatieve ondernemers, veelbelovende startups, snelle groeiers, maar ook grote technologische bedrijven en traditionele dienstverleners, je vindt ze allemaal op ©-mill!
 
Locatie
©-mill, gelegen op het topje van de Molenberg in Heerlen, ligt centraal in Parkstad Limburg aan de Euregioweg. Daarmee is de verbinding naar de de A76 richting Duitsland, België en Eindhoven en de A79 richting Maastricht zeer goed te noemen. Chemelot alsmede vliegveld Maastricht-Aachen Airport zijn slechts circa 20 autominuten verwijderd. De aanwezigheid van NS-station de Kissel en diverse buslijnen in de nabijheid van het complex draagt bij aan een optimale bereikbaarheid. 

Parkeren
Op eigen terrein zijn voldoende parkeerplaatsen te realiseren.

Bijzonderheden
De locatie wordt te koop aangeboden onder het voorbehoud van goedkeuring van de directie van de eigenaar.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
Prijs op aanvraag
Aangeboden sinds
2 maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Bouwgrond
Bebouwingsmogelijkheid
Bedrijfsruimte
Maximale bouwhoogte
0,1 m

Oppervlakten

Oppervlakte
13.818 m² (in units vanaf 1.000 m²)
Perceel
13.818 m² (in units vanaf 1.000 m²)

Omgeving

Dr. Schaepmanplein en omgeving, Heerlen

Ontdek locaties in de buurt

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Jan Campertstraat 5

Prijs op aanvraag