Beersdalweg 97 6412 PE Heerlen

€ 109 k.k.

Omschrijving

VRAAGPRIJS € 109,- per m²

Bedrijfsterrein met fundering en bestrating van een voormalig bedrijfsobject (keukenwinkel) ter grootte van 7.022 m², gelegen langs de doorgaande weg richting de A76 (Eindhoven - Aken) en het centrum van Heerlen.

KADASTRAAL BEKEND
Gemeente Heerlen, sectie R, nummer 2191.
Het perceel is ca. 7.022 m².

LOCATIE
Het perceel ligt op 5 autominuten van woonboulevard Heerlen en de autoboulevard Heerlen is op loopafstand. Het object is gelegen nabij de op- en afrit van de autosnelweg A76, A79 en de N281. Het ligt langs een drukke doorgaande weg tussen het centrum van Heerlen en de auto- en meubelboulevard. Chemelot, alsmede vliegveld Maastricht-Aachen Airport, zijn slechts 15 autominuten verwijderd. Het treinstation van Heerlen is op 1,8 kilometer afstand bereikbaar

BESTEMMING/ BEDRIJFSDOELEINDEN
Het regulerende bestemmingsplan is 'Heerlen-Stad Noord'. De bestemming van de aangewezen gronden is terug te vinden in bestemmingsplan 'Heerlen-Stad Noord'. Voor alle informatie omtrent het regulerende bestemmingsplan, verwijzen wij u door naar ruimtelijkeplannen.nl.

VERKOOPINFORMATIE
Bovenstaande informatie is met zorg samengesteld. Er kunnen echter geen rechten aan worden ontleend, verkopers noch verkopend makelaar kunnen aansprakelijk worden gehouden voor eventuele onjuistheden. Indien bepaalde informatie voor u van wezenlijk belang is, dan adviseren wij u deze op juistheid te (laten) controleren. Alle opgegeven maten en oppervlakken zijn indicatief.

SCHRIFTELIJKHEIDSVEREISTE
Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat zowel koper als verkoper de koopovereenkomst hebben getekend ('schriftelijkheidsvereiste'). Tot het tijdstip van ondertekening door beide voornoemd, zullen partijen jegens elkaar geen enkele verplichting hebben.

BOUWKUNDIGE KEURING
Koper is te allen tijde gerechtigd om voor eigen rekening een bouwkundig onderzoek te laten verrichten, dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen in de staat van onderhoud of andere aspecten van de onroerende zaak. Koper dient bij het doen van een bod wel direct aan te geven of hij een dergelijk onderzoek wenst.

ALGEMEEN
De projectinformatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld, dat deze projectinformatie niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 109 kosten koper
Oorspronkelijke vraagprijs
€ 799.000 kosten koper
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Bouwgrond
Bebouwingsmogelijkheid
Bedrijfsruimte

Oppervlakten

Oppervlakte
7.022 m²
Perceel
7.022 m²

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Beersdalweg 97

€ 109 k.k.