Reedijk 13 3274 KE Heinenoord

€ 750.000 k.k.

Omschrijving

Algemeen
Het betreft hier een op een zichtlocatie van de N489 en N217 gelegen perceel grond op één van de meest centrale plekken van de Hoeksche Waard, met een totale grootte van 19.725 m².
De kavel is uitermate geschikt voor het realiseren van een solitair kantoorpand, eventueel te combineren met een bedrijfswoning.
Op steenworp afstand van de kavel zijn voornamelijke landelijk of regionaal opererende bedrijven gelegen zoals Rabobank, Coolblue en Stedin.
Bereikbaarheid is vanwege de ligging vlakbij de A29, goed.

Ligging
De locatie Reedijk is gelegen in de directe nabijheid van de A29. Via de N217 bent u binnen enkele minuten op de A29, richting Rotterdam en Noord-Brabant. Daarnaast is er een busstation gelegen op 2 minuten loopafstand van de kavel zodat ook de bereikbaarheid met OV goed is.

Kadastrale aanduiding
Het betreft de volle eigendom van het perceel grond met de daarop bevindende opstallen;
plaatselijk bekend als Reedijk 13 te (3274 KE) Heinenoord en bij het kadaster bekend als gemeente Heinenoord, sectie G, nummer 381 en 1295, groot ca. 6.750 m2 en 12.975 m2. De totale oppervlakte van de kavel bedraagt ca. 19.725 m².

Indeling
Het betreft een kavel waarvan een deel bebouwd kan worden voor het realiseren van een kantoor. Eventueel te combineren met een bedrijfswoning. Achter de bouwkavel is een kavel gelegen met de bestemming 'Natuur'.

Koopsom
€ 750.000,00 kosten koper.

Datum van oplevering
In overleg.

Wijze van oplevering
Huidige staat, waarbij rekening moet worden dat de huidige opstallen in slechte staat verkeren.

Energielabel
Het object heeft geen energielabel.

Bestemming
Bij de gemeente Binnenmaas valt de onroerende zaak in het vigerende bestemmings-plan: ‘Reedijk 13‘, vastgesteld bij Raadsbesluit van 21 januari 2016.

Op grond van artikel 3.1 van dit bestemmingsplan is de enkelbestemming van de locatie: ‘Gemengd‘ met als dubbelbestemming ‘Waarde – Archeologische verwachting middelhoog I‘.

De voor ‘Gemengd‘ aangewezen gronden zijn bestemd voor:
a. kantoor tot een maximum van 1.000 m2 bruto vloeroppervlak;
b. maximaal één woning per bestemmingsvlak, met dien verstande dat:
1. mantelzorg in de woning is toegestaan;
2. aan huis verbonden beroepen in de woning en de bestaande bijbehorende bouwwerken zijn toegestaan met een vloeroppervlakte van maximaal 30% van het vloeroppervlak van de woning en bijbehorende bouwwerken tot maximaal 50 m2 per woning;
3. aan huis verbonden bedrijven in de woning en de bestaande bijbehorende bouwwerken zijn toegestaan met een vloeroppervlakte van maximaal 30% van het vloeroppervlak van de woning en bijbehorende bouwwerken tot maximaal 50 m2 per woning;
4. bed & breakfast in de woning is toegestaan;

met bijbehorende bouwwerken en voorzieningen.

Nadrukkelijk zij vermeld dat deze vrijblijvende informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 750.000 kosten koper
Oorspronkelijke vraagprijs
€ 750 kosten koper
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Bouwgrond
Bebouwingsmogelijkheid
Kantoorruimte

Oppervlakten

Oppervlakte
19.725 m²
Perceel
19.725 m²

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Reedijk 13

€ 750.000 k.k.