• Verkocht onder voorbehoud

Dr. Dreeslaan 5707 KA Helmond

€ 198.750 k.k.

Omschrijving

De Hoefkens te Mierlo-Hout
‘Centraal in Helmond werken in, aan of bij uw woning”

Vrijheid voor eigen initiatief
Er is een grote vrijheid om een kavel naar keuze te kopen. Er zijn drie typen kavels.

Deelgebied 1: kavels aan de Burgemeester Krollaan; VERKOCHT

Deelgebied 2: kavels hofje; VERKOCHT

Deelgebied 3: kavels aan de Dr. Dreeslaan; VERKOCHT ONDER VOORBEHOUD

Ontwerp uw eigen ‘werken in huis / werken aan huis / werken bij huis’
De herontwikkeling van de voormalige Texdeco locatie in Helmond biedt een unieke mogelijkheid om wonen en werken te combineren. De drie typen kavels bieden u de kans om hier op eigen wijze vorm aan te geven. U kunt zelf uw woning, én bedrijfsruimte ontwerpen. Er zijn kavels beschikbaar voor werken IN huis, AAN huis en BIJ huis.

Om te werken IN huis koopt u één van de vier daarvoor beschikbare kavels en realiseert u een vrijstaande woning aan de Krollaan of de Dreeslaan met daarin een werkkamer volledig naar eigen wens. Ideaal voor een kantoor of spreekkamer. Uiteraard kunt u dit ook beperken tot een studeer- of hobbykamer.

Om te werken AAN huis koopt u één van de acht daarvoor beschikbare kavels en realiseert u samen met uw toekomstige buurman een twee-onder-één-kapwoning in een hofje gelegen aan de Dreeslaan. Naast een garage biedt het plan u de mogelijkheid om een werkruimte aan het huis te bouwen voor bijvoorbeeld een atelier of salon aan huis.

Om te werken BIJ huis koopt u één van de circa twaalf daarvoor beschikbare kavels en realiseert u een vrijstaande woning aan de Dreeslaan met daarachter een separaat ontsloten bedrijfshal. Hierdoor heeft u langs de woning geen verkeer voor uw bedrijf. Aan de Dreeslaan heeft u een prettig woonmilieu op het ruime woongedeelte van uw perceel. Achter uw achtertuin realiseert u de bedrijfsruimte precies naar de wensen voor uw bedrijf .

Ligging
Plan de Hoefkens is gelegen aan de Dr. Dreeslaan in Helmond ‘t Hout. Aan de noordzijde grenst het plan aan de Burgemeester Krollaan en aan de zuidzijde aan De Hoefkens. Station Helmond ‘t Hout bevindt zich op loopafstand. En op steenworp afstand ligt de Europaweg / N270. Aan de overzijde van het spoor aan de Hoofdstraat in Mierlo Hout ligt een wijkwinkelcentrum en een basisschool. De aanliggende woonwijk is te kwalificeren als uitstekend. Het wordt gekenmerkt door vrijstaande woningen, brede straten en veel ruimte voor groen en spelen. Dit maakt het tot een uiterst aangenaam woonklimaat. Aan de oostzijde van het plan ligt het terrein van Groep Jumbo Groenewegen die vrachtwagentrailers produceert. De ligging van het plangebied maakt het bij uitstek geschikt voor de combinatie van wonen en werken op dezelfde (ruime) kavel.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 198.750 kosten koper
Oorspronkelijke vraagprijs
€ 214.650 vrij op naam
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Bouwgrond
Bebouwingsmogelijkheid
Bedrijfsruimte

Oppervlakten

Oppervlakte
795 m²
Perceel
795 m²

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Dr. Dreeslaan

€ 198.750 k.k.