Louis Eijssenweg 6049 CD Herten

Prijs op aanvraag

Omschrijving

Kantorenlocatie Merum (9550 - 9599) gelegen aan de Louis Eijssenweg - Schepersweg te Merum-Herten.

Nog slechts enkele kavels zijn te koop op deze kantorenlocatie, welke geprojecteerd zijn rondom het REO Kantorencentrum.

Op dit bedrijventerrein is de bestemming "kantoordoeleinden voor de administratieve- en dienstverlenende sector" toegestaan. Het terrein zelf heeft een ontsluitingsweg, welke aansluit op de Schepersweg en slechts ca. 200 meter verwijderd is van de A73.

Voor de hoekkavel van 2.260 m2, gelegen aan de entree van de kantorenlocatie (hoek Schepersweg/Louis Eijssenweg), bestaat de mogelijkheid om een bestaand nieuwbouwplan over te nemen (incl. bouwvergunning), ter realisering van een kantoorgebouw resp. kantoorverzamelgebouw met een kantooroppervlakte van ca. 2.000 m2 in 5 bouwlagen (incl. kelder).

De grondprijs (prijspeil 2012) bedraagt € 100,- tot € 120,- per m2 excl. BTW en kosten koper. Kosten koper houdt in dit geval in notaris- en kadasterkosten. Er is geen overdrachtsbelasting verschuldigd. Grondprijzen worden jaarlijks per 1 januari herzien.

Nadere informatie zoals bouwvoorschriften, verkoopvoorwaarden en verkavelingstekening kunnen wij u zowel digitaal als per post toezenden. Let wel: verkaveling is in principe flexibel. De verkavelingstekening is derhalve indicatief en bedoeld om een impressie van de mogelijkheden te geven.

Voor nadere informatie, of voor een toelichting in een persoonlijk gesprek, kunt u contact opnemen met onze afdeling bedrijfsmakelaardij.
de heer P. Donkers en/of de heer Ing. M.A.J. van der Horst
Graaf Reinaldstraat 1
6041 XB ROERMOND
Telefoon: 0475 – 335 225
E-mail:

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
Prijs op aanvraag
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Bouwgrond
Bebouwingsmogelijkheid
Kantoorruimte
Maximale bouwhoogte
0 m

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Louis Eijssenweg

Prijs op aanvraag