• Onder optie

A.G. Noijweg 15 6997 AM Hoog-Keppel

Prijs n.o.t.k.

Omschrijving

TE KOOP | Bouwgrond locatie 'De Werf'

Hierbij biedt REBO samen met de Gemeente Bronckhorst ontwikkellocatie 'De Werf' in Hoog-Keppel aan voor de ontwikkeling van (maximaal 6) grondgebonden woningen.
Het terrein ligt op loopafstand van o.a. 'Het Hessenbos', de golfbaan, een zwembad en een medisch centrum met diverse zorgaanbieders.

Locatie
De A.G. Noijweg is gelegen in het dorp ‘Hoog-Keppel’. Het terrein is gunstig gelegen ten opzichte van uitvalswegen en openbaar vervoer. Plaatsen zoals Doetinchem, Doesburg, Arnhem en Zutphen zijn makkelijk te bereiken.

Oppervlaktes
De totale oppervlakte van de locatie bedraagt ca. 3.056 m2 waarvan ca. 2.770 m2 uitgeefbaar.

Het object wordt aangeboden middels een gestructureerd verkoopproces. Voorwaarden en aanvullende informatie zijn te downloaden middels het factsheet (button brochure). Bij interesse kan toegang verleend worden tot de dataroom.

Aanvaarding
Geïnteresseerden kunnen tot 7 oktober 2020 om 12.00 uur plannen indienen. Werkgroep Keppel, bestaande uit leden van de Dorpsraad en medewerkers van de gemeente en de betrokken makelaar, beoordelen de binnengekomen plannen en brengen een advies uit aan wethouder Vastgoed over de best passende initiatieven. Beoordeling vind plaats op basis van het toekennen van punten (tijd/snelheid, kwaliteit, economische haalbaarheid, zelfrealisatie). Vervolgens zal de bieding fictief gecorrigeerd worden n.a.v. de toegekende punten. Medio november zal de gunning plaatsvinden.

Contactpersoon:
de heer R. Alofs RM-RT
REBObedrijfsmakelaars
0314-369 293

Voor marktinformatie inzake de woningmarkt in Hoog-Keppel en de gemeente Bronckhorst verwijzen wij u graag door naar onze collega's van REBO ERA Makelaars kantoor Doetinchem of Dieren.

Deze informatie is met zorg door ons samengesteld, echter aanvaarden wij geen aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan. Aan de informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Huurder/koper wordt in dit verband geattendeerd op zijn wettelijke onderzoeksplicht als huurder/koper naar alle zaken die voor hem bij aanhuur of aankoop van belang zijn. Daarom is het voor huurder/koper van belang om de informatie zoals hier verstrekt is, goed te controleren of hiervoor een deskundige in te schakelen, zoals een eigen bedrijfsmakelaar en/of -adviseur. Eventuele transacties dienen ter goedkeuring voorgelegd te worden aan opdrachtgever c.q. eigenaar. Tot deze goedkeuring verleend is, zijn alle uitgebrachte aanbiedingen geheel vrijblijvend.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
Prijs nader overeen te komen
Aangeboden sinds
3 maanden
Status
Onder optie
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Bouwgrond
Bebouwingsmogelijkheid
Overige
Maximale bouwhoogte
6 m

Oppervlakten

Oppervlakte
3.056 m²
Perceel
3.056 m²

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

A.G. Noijweg 15

Prijs n.o.t.k.