Korte Oijen 3 . 5433 NE Katwijk (NB)

€ 10.378.060 k.k.

Omschrijving

Het watergebonden perceel aan de Korte Ooijen 3 te Katwijk (Noord-Brabant) heeft een totale omvang van 74.129 m². Een van de mogelijkheden is het realiseren van een bedrijfscomplex van circa 55.000 m².

Door de unieke ligging van het perceel aan het water (Haven Cuijk – Maas – Waal – Rijn) en de aanwezigheid van de keersluis (maximale breedte: 13,8 meter en maximale doorvaarhoogte: 10 meter) is de haven toegankelijk voor verschillende scheepstypen.

Locatie
Industrieterrein haven Cuijk Katwijk is gelegen aan de Maas ten westen van Katwijk. Door zijn ligging aan de Maas en de nabij de afrit van de A73 (Nijmegen - Venlo) is industrieterrein Haven Cuijk Katwijk een interessante locatie voor organisaties waarbij de belangrijkste activiteiten bestaan uit het op- en overslag van bulkgoederen zoals grind, zand en hout. Gezien de bedrijfsactiviteiten in dit gebied is er sinds 2013 ook een containerterminal ‘Inland Terminal Cuijk’ aanwezig. Naast bedrijven die actief zijn in op- en overslag, biedt Industrieterrein Haven Cuijk Katwijk ook plek aan bedrijven uit onder andere de logistieke sector, de bouw, handel en nijverheid en productiebedrijven.

Door de aanwezigheid van de Biocentrale in de nabije omgeving is het mogelijk om door middel van ‘Stoomproductie’ duurzame energie op te wekken ten behoeve van verwarming en/of koeling. Daarnaast is de eigenaar bereid om tegen gunstige tarieven zonnepanelen aan te sluiten/te leveren mochten partijen deze kunnen implementeren in.

Bereikbaarheid Algemeen
Binnen 5 minuten afstand van de op- en afrit van de A73 richting Nijmegen -Venlo. Bushalte gelegen op 15 minuten loopafstand met een directe verbinding naar Station Cuijk richting Venray & Nijmegen.

Kadastrale gegevens
Gemeente Sectie Nr. ha a ca
Cuijk E 1443 7 41 29

Koopprijs
EUR 140,00 per m² k.k.

Verkoper is bereid mee te werken aan een BTW-levering.

Bestemming
In het huidige bestemmingsplan met bestemming ‘detailhandel’ is een wijzigingsbevoegdheid opgenomen voor een bestemmingswijziging naar bestemming ‘bedrijf -2’ met als toegestaan gebruik bedrijven in categorie 3.1 tot en met 4.2. Op de voor 'bedrijf - 2' aangewezen gronden geldt een maximale bouwhoogte van 20 meter en een maximaal bebouwingspercentage van 80%.

Aanvaarding In overleg.

Voorbehoud Definitieve goedkeuring eigenaar.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 10.378.060 kosten koper
Oorspronkelijke vraagprijs
€ 140 kosten koper
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Bouwgrond
Bebouwingsmogelijkheid
Bedrijfsruimte

Oppervlakten

Oppervlakte
74.129 m²
Perceel
74.129 m²

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Korte Oijen 3 .

€ 10.378.060 k.k.