Vogelzankweg 6374 AC Landgraaf

Prijs op aanvraag

Omschrijving

Binnen bedrijventerrein Abdissenbosch bieden wij twee bouwkavels aan, groot ca. 5.846 m² en ca. 5.775 m². Middels de nieuwe Buitenring Parkstad Limbug (N300) is dit terrein optimaal ontsloten richting A79 (10 autominuten) en A2 (15 autominuten).

Op dit bedrijventerrein in de Euregio zijn bedrijven gevestigd zoals Heuschen & Schrouff, Sofine Foods, VeroMetal International en Xella Cellenbeton Nederland.

De vigerende bestemming laat milieucategorie 2 t/m 3.2 toe. en de opstallen mogen tot 10 meter hoog worden bebouwd. Het maximale bebouwingspercentage bedraagt 70% van het bouwvlak.

BEREIKBAARHEID :
Het object is gelegen aan de rand van het industrie-handelsterrein "Abdissenbosch" nabij de Buitenring Parkstad (N300). Deze loopt, zoals de naam al aangeeft, rond de stedelijke regio ‘Parkstad Limburg’. De Buitenring Parkstad heeft optimale snelwegverbindingen naar Heerlen / Aken (A76). Het bedrijventerrein ligt op steenworp afstand van de Duitse grens, waardoor er in deze Euregio vele grensoverschrijdende samenwerkingsverbanden zijn. In de nabije omgeving liggen er bushaltes op loopafstand.

BESTEMMING :
Het gebouw is binnen vigerend bestemmingsplan “Herstructurering Abdissenbosch Fase I”, vastgesteld op 26-05-2016, bestemd als “Bedrijf”. De voor 'Bedrijf' aangewezen gronden zijn bestemd voor bedrijven met bedrijfsactiviteiten onder de milieucategorieën 2 tot en met 3.2. Vraag onze vastgoedadviseurs naar de mogelijkheden voor uw bedrijf.

KADASTER :
Kavel 1 is reeds verkocht.

Kavel 2
- Gemeente Ubach over Worms, sectie A, nummer 6097;
- Gemeente Landgraaf, sectie E, nummer 216;
Totaal groot ca. 5.846 m²

Kavel 3:
- Gemeente Ubach over Worms, sectie A, nummers 6013 en 6099;
- Gemeente Landgraaf, sectie E, nummer 215;
Totaal groot ca. 5.775 m²

VRAAGPRIJS :
Op aanvraag.

OPLEVERING :
oplevering geschiedt in huidige staat, ´as-is, where-is´.

RANDWEG ABDISSENBOSCH :
De Provincie Limburg, de Gemeente Landgraaf en de Gemeente Übach-Palenberg zijn de betrokken partijen bij de plannen rondom de aanleg van een nieuw te realiseren Randweg Abdissenbosch-B221. De nieuwe ontsluiting is beoogd ten noorden van de wijken Parkheide en Abdissenbosch en loopt volgens de ontwerpplannen dicht langs de aangeboden kavels. Ingeval van realisatie zal deze weg zorgen voor verbeterde ontsluitingsmogelijkheden richting Duitsland (B-56). Definitieve besluitvorming en vaststelling van het definitieve tracé heeft nog niet plaatsgevonden.

BODEMGESTELDHEID :
Er is zijn historische bodemonderzoekrapporten voorhanden. Bij verdere interesse zullen deze inzichtelijk worden gemaakt.

UITGIFTECRITERIA :
Binnen dit verkoopproces door de gemeente Landgraaf vastgestelde uitgiftecriteria van toepassing. Deze uitgiftecriteria stellen wij op eerste aanvraag beschikbaar.

VOORBEHOUD :
Uiteindelijke verkoop van onderhavige objecten zijn te allen tijde voorbehouden aan schriftelijke goedkeuring door eigenaresse.

Alle maten zijn bij benadering weergegeven. Deze aanbieding mag slechts worden gezien als een uitnodiging tot bezichtiging. Een afspraak hiertoe kunt u maken bij ons kantoor. Hoewel de grootst mogelijke zorgvuldigheid bij de samenstelling van deze informatie is betracht, aanvaarden wij geen aansprakelijkheid voor de juistheid van de vermelde gegevens.?
Overige voor u belangrijke informatie.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
Prijs op aanvraag
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Bouwgrond
Bebouwingsmogelijkheid
Bedrijfsruimte
Maximale bouwhoogte
10 m

Oppervlakten

Oppervlakte
11.621 m² (in units vanaf 5.775 m²)
Perceel
11.621 m²

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Vogelzankweg

Prijs op aanvraag