Europaweg-Noord 152 6374 CL Landgraaf

€ 836.150 k.k.

Omschrijving

BOUWGROND
Bouwperceel van ca. 11.945 m² gelegen in Landgraaf bij de nieuwe Buitenring Parkstad Limburg richting de A76 (Aken - Eindhoven).

KADASTRAAL BEKEND
Gemeente Landgraaf, sectie E, nummer 187.
Het perceel is ca. 11.945 m².

LOCATIE
Het object is gelegen op industrieterrein Abdissenbosch, welke centraal gelegen is tussen Brunssum, Landgraaf en Kerkrade. Op industrieterrein Abdissenbosch zijn onder andere Heuschen & Schrouff, Antes B.V., Karwei, Abel autobanden, Jeu van den Berg automaterialen en Alpro Soya gevestigd.

BEREIKBAARHEID
De locatie bevindt zich op 5 autominuten bij de op- en afrit van de Buitenring Parkstad Limburg. De Buitenring verbindt de gemeenten Beekdaelen, Brunssum, Landgraaf en Kerkrade met elkaar en met de A76 (Aken - Eindhoven).

BESTEMMING/ BEDRIJFSDOELEINDEN
Het regulerende bestemmingsplan is Buitengebied Noord West. De bestemming 'Bedrijf' is aangewezen voor de gronden. Voor alle informatie omtrent het regulerende bestemmingsplan, verwijzen wij u door naar

VRAAGKKOOPPRIJS
De vraagkoopprijs bedraagt €70,00 per m² exclusief BTW.

VERKOOPINFORMATIE
Bovenstaande informatie is met zorg samengesteld. Er kunnen echter geen rechten aan worden ontleend, verkopers noch verkopend makelaar kunnen aansprakelijk worden gehouden voor eventuele onjuistheden. Indien bepaalde informatie voor u van wezenlijk belang is, dan adviseren wij u deze op juistheid te (laten) controleren. Alle opgegeven maten en oppervlakken zijn indicatief.

SCHRIFTELIJKHEIDSVEREISTE
Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat zowel koper als verkoper de koopovereenkomst hebben getekend ('schriftelijkheidsvereiste'). Tot het tijdstip van ondertekening door beide voornoemd, zullen partijen jegens elkaar geen enkele verplichting hebben.

BOUWKUNDIGE KEURING
Koper is te allen tijde gerechtigd om voor eigen rekening een bouwkundig onderzoek te laten verrichten, dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen in de staat van onderhoud of andere aspecten van de onroerende zaak. Koper dient bij het doen van een bod wel direct aan te geven of hij een dergelijk onderzoek wenst.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 836.150 kosten koper
Aangeboden sinds
3 weken
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Bouwgrond
Bebouwingsmogelijkheid
Bedrijfsruimte

Oppervlakten

Oppervlakte
11.945 m²
Perceel
11.945 m²

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Europaweg-Noord 152

€ 836.150 k.k.