• Verkocht onder voorbehoud

Schaiksehof 4143 HC Leerdam

€ 395.000 v.o.n.

Omschrijving

Perceel bouwgrond op unieke zichtlocatie!

Het perceel kent een grootte van circa 1.825 m2. Een unieke mogelijkheid om u zaak te etaleren! De locatie is zeer eenvoudig te vinden. Naast de bouwgrond zijn al reeds 3 bedrijf-/winkelruimtes gesitueerd. Aan de overzijde zijn bouwmarkt Karwei met daarboven Sportsworld gevestigd.

Locatie: Op deze unieke zichtlocatie is het perceel gesitueerd. Het te bouwen pand komt vrij in het zicht, slechts van de doorgaande weg gescheiden door een beekje met bomen.

Parkeren: koper dient 40 parkeerplaatsen op eigen terrein te realiseren. Dit gedeelte zal deel uitmaken van Park Schaiksehof met in totaal 160 parkeerplaatsen.

Vraagprijs: € 395.000,- vrij op naam exclusief BTW.

De bouwgrond kenmerkt zich door:
- Unieke zichtlocatie op de kop van Leerdam
- Groeistad met regionale centrumfunctie
- Centraal gelegen in Nederland
- Snelwegen en grote steden uitstekend bereikbaar
- Omgeven door bedrijven met uitstraling
- Geschikt voor showroom en/of kantoor
- Geschikt voor breed scala aan grootwinkelbedrijven / perifere detailhandel

Maximaal te bebouwen footprint: 590 m2
Maximaal 2 bouwlagen met eventueel daar bovenop nog een laag parkeren
Bijdrage Park Schaiksehof circa € 750,- per jaar

Ligging: Voor ondernemers is Leerdam in vele opzichten een interessante stad. Het kenmerkt zich door de centrale ligging, met de steden Gorinchem, Culemborg, Rotterdam, Utrecht en Den Bosch binnen bereik. Daarnaast is het een stad met historie en aantrekkingskracht.

De middeleeuwse vestingstad Leerdam is gelegen in de Betuwe, aan het riviertje de Linge, midden in het Groene Hart. Leerdam is internationaal bekend als Glasstad, het heeft een lange historie in de glasblazerij en trekt met het Glasmuseum en de vele galerieën bezoekers tot ver buiten de regio.

Het uitgebreide winkelaanbod in het gezellige centrum, de vele monumenten en de prachtige omgeving dragen daar ook aan bij. Rond Leerdam is veel land- en tuinbouw te vinden. De stad heeft een duidelijke centrumfunctie voor de regio.

Leerdam biedt alle ruimte voor ontwikkeling. Er zijn de afgelopen jaren een groot aantal bouwprojecten gerealiseerd. Renovatie en nieuwbouw op diverse locaties in de stad bieden niet alleen nieuw elan, maar trekken ook een heel nieuw en divers publiek aan.

Leerdam heeft ca. 21.000 inwoners. Culemborg, Geldermalsen en Gorinchem liggen in de directe omgeving op ca. een kwartier rijden van Leerdam.

Op ca. een half uur rijden liggen de steden Utrecht, ’s-Hertogenbosch en Dordrecht. De doorgaande route vanaf A2 (Utrecht – Eindhoven) naar Leerdam leidt automatisch langs de Schaikseweg.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 395.000 vrij op naam
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
In overleg
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Bouwgrond
Bebouwingsmogelijkheid
Bedrijfsruimte

Oppervlakten

Oppervlakte
1.825 m²
Perceel
1.825 m²

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Schaiksehof

€ 395.000 v.o.n.