Bovenstraat 31 6223 AC Maastricht

Prijs op aanvraag

Omschrijving

• Bouwgrond t.b.v. maatschappelijke voorzieningen / zorgwoningen
• Gelegen in Borgharen (gemeente Maastricht)

Algemeen:
Onderhavig perceel (5.060 m2) is een ontwikkelingslocatie, momenteel (tijdelijk) in gebruik als buurttuin voor het dorp Borgharen, gemeente Maastricht. Het perceel grenst aan de west- en noordzijde aan bebouwing (woningen) en aan de zuidoost-zijde aan een waterbeek.

Locatie:
Onderhavig perceel grond is gelegen aan de Bovenstraat 31 te Borgharen, gemeente Maastricht. Voorheen was hier een garagebedrijf gevestigd. Het perceel is gelegen aan de zuidelijke entree van de kern Borgharen aan de noordzijde van de Bovenstraat.

Bereikbaarheid:
Borgharen beschikt over een busverbinding tussen Bunde en Maastricht-Zuidwest. De dichtst bijzijnde bushalte is op ca. 200 meter gelegen. Daarnaast is de A2 en A79 (Eindhoven / Luik / Heerlen) op ca. 6 minuten rijden gelegen.

Bestemming:
In het vigerende bestemmingsplan 'Itteren-Borgharen', onherroepelijk sinds 1-1-2013, is onderhavige locatie gedeeltelijk als 'Maatschappelijk' bestemd, specifiek voor maatschappelijke voorzieningen op de begane grond en zorgwoningen/ verpleegappartementen in het overige deel van het bouwvlak. Het overige deel van het perceel is bestemd als 'Groen'. De maximale bouwhoogte in het bouwvlak gedraagt 9 m1, hetgeen tevens de maximum goothoogte bedraagt.
Informatie inzake gebruiksmogelijkheden en voorschriften is te verkrijgen via ons kantoor, bij de gemeente of via de website van ruimtelijke plannen.

Kadastrale gegevens:
Gemeente: Borgharen
Sectie: B
Perceel: 1477
Kadastrale grootte: 50 are, 60 ca.

Koopprijs:
N.o.t.k..

Aanvaarding:
In overleg.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
Prijs op aanvraag
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Bouwgrond
Bebouwingsmogelijkheid
Overige

Oppervlakten

Oppervlakte
5.060 m²
Perceel
5.060 m²

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Bovenstraat 31

Prijs op aanvraag