Strânwei 5 a 8754 HA Makkum

€ 750.000 k.k.

Omschrijving

Perceel bedrijfsgrond (op dit moment voorzien van 3 tijdelijke loodsen) met grote, uiterst sfeervolle bedrijfswoning, gelegen op het bedrijventerrein Zuidwaard aan vaarwater, met een grote eigen ligplaats en in open verbinding met het IJsselmeer. Totaal behoort bij dit object 3.276 m² eigen grond en water. Op het buitenterrein (circa 1.300 m²) mag bijvoorbeeld een bedrijfshal gebouwd worden.

Makkum is een gezellig watersportdorp en een fantastische surflocatie, gelegen aan het IJsselmeer met een mooi strand en boulevard. Daarnaast is het centraal gelegen op ongeveer een uur rijden van Amsterdam, Groningen en Zwolle. Op het bedrijventerrein Zuidwaard zijn veel bedrijven gevestigd die werkzaam zijn in de hoogwaardige jachtbouw.

Bedrijfsgrond:
Het voorste gedeelte van het terrein (ruim 1.300 m²) is verhard met 14 cm dikke Stelcon A platen en wordt verhuurd. De huurder heeft zelf op het terrein een drietal demontabele loodsen geplaatst, deze worden na afloop van de huurovereenkomst weer door huurder meegenomen/verwijderd. Desgewenst kan de huurovereenkomst binnen een redelijke termijn beëindigd worden.
Dit terrein kan vervolgens uitstekend dienen als buitenterrein voor het stallen van bijvoorbeeld materiaal of schepen, maar is ook uitermate geschikt als bouwgrond voor uw eigen bedrijfsloods.

Bestemming:
Het perceel heeft de bestemming "Bedrijventerrein" met de functie-aanduiding "bedrijf tot en met categorie 4.2", de huidige bedrijfswoning is toegestaan. De maximale bouwhoogte op dit perceel bedraagt 12 meter en de maximale goothoogte is 9 meter. Het bestemmingsplan geeft aan dat een dienstwoning bedoeld is voor de huisvesting van (het huishouden van) een persoon wiens huisvesting gelet op de bestemming van het gebouw of het terrein noodzakelijk is.

Dienstwoning indeling begane grond:
Entree/gang met meterkast (13 automatische groepen, kookgroep, krachtstroom t.b.v. schuur en 3 aardlekschakelaars).
Hangend toilet met fonteintje.
Grote woonkamer (afm. incl. keuken ± 10.10 x 6.57/7.28 m) met dubbele schuifpui naar veranda en met gashaard. Door de grote vrije hoogte voelt de woonkamer en keuken nog ruimer aan dan die al is.
Open, nette keuken in U-opstelling met natuurstenen aanrechtblad en v.v. inductiekookplaat (4+2), afzuigkap, oven, magnetron en vaatwasser.
Grote badkamer (afm. ± 5.10 x 4.29 m) met schuifpui naar de veranda, de badkamer is v.v. een 2-persoons jacuzzi, dubbele wastafelmeubel en een inloopdouche.
1e Ouder slaapkamer (afm. ± 5.10 x 4.39 m) met kastenwand, vide en schuifpui naar de veranda.
2e Slaapkamer (afm. ± 4.05 x 3.22 m).
3e Slaapkamer (afm. ± 3.90 x 3.22 m).
Bijkeuken/berging (afm. ± 4.10 x 3.22/5.20 m) met trapkast, vaste kasten, buitendeur en trap naar 1e verdieping.

1e Verdieping:
Overloop/berging.
4e Slaapkamer (afm. ± 5.34 x 4.17 m) met dakkapel.
CV-kast (AWB thermomaster 3hr 28t, ± 2012, eigendom) en ventilatie met warmte-terug-win-unit.

Algemeen:
De omstreeks 2003 gebouwde woning heeft een woonoppervlakte van ± 182 m² en de inhoud bedraagt circa 862 m³. Deze prachtige woning heeft o.a. een betonnen begane grond vloer en een houten verdiepingsvloer, de houten kozijnen zijn v.v. minimaal HR-glas. De gehele begane grondvloer is v.v. vloerverwarming. De woning heeft energielabel A.
Aan de zuid- en westkant van de woning is een royale veranda, in de achtertuin bevindt zich een deels overdekt terras met houtkachel.
Naast de woning is de ligplaats (box, lengte ca. 15 m, breedte ca. 5.00 m, diepte ± 2.75 m) met daarnaast een brede steiger.
Verder behoort bij de woning nog een royale houten schuur (afm. ± 9.00 x 5.00 m) met golfplaten kap en Stelcon platen vloer. De schuur is v.v. elektra, bergzolder, een loopdeur en aan de tuinkant een roldeur.

Bekijk ook de digitale presentatie en plattegronden voor de indeling en maatvoering. De foto's geven een reëel beeld van dit ruime, vrijstaande woning met eigen ligplaats.

Aanvaarding: In overleg.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld, veelal aan de hand van de door verkoper aan ons ter hand gestelde gegevens en tekeningen. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Dit geldt voor onder meer de opgegeven maten, oppervlakten, isolatie en ouderdom van technische installaties.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 750.000 kosten koper
Aangeboden sinds
2 maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Bouwgrond
Mogelijke functie(s)
Bedrijfsruimte
Bebouwingsmogelijkheid
Bedrijfsruimte
Maximale bouwhoogte
12 m

Oppervlakten

Oppervlakte
3.276 m²
Perceel
3.276 m²

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Strânwei 5 a

€ 750.000 k.k.