Winnerstraat 117 6031 NK Nederweert

€ 680.000 k.k.

Omschrijving

ALGEMEEN
Dit perceel bouwgrond is gelegen in het bedrijventerrein ‘Aan Veertien’ te Nederweert welke zich kenmerkt door een variatie aan grootschalige bedrijven in de industriële sector. Het bedrijventerrein is te vinden ten noorden van Nederweert/Budschop aan de oostzijde van de provinciale weg N266 en de Zuid-Willemsvaart, ter hoogte van brug 14 over het kanaal. De locatie is prima bereikbaar, zowel met eigen vervoer als met openbaar vervoer. De op- en afritten van de A2 zijn op korte afstand gelegen alsook de rijkswegen N266 (richting Helmond/A67) en N275 (richting Venlo).

KADASTRALE SITUATIE
Kadastraal bekend: Nederweert, sectie M, nummer 704 ged. ca 0.60.00 ha
Nederweert, sectie Y, nummer 1205 ged. ca 0.20.00 ha
TOTAAL ca 0.80.00 ha

De vorm van het perceel is in nader overleg vast te stellen, een grotere oppervlakte is bespreekbaar. De exacte oppervlakte wordt na uitmeting vastgesteld.

Het aangeboden perceel betreft bovenstaande kadastrale percelen, elk gedeeltelijk. Voorkeur van verkoper is om aan één zijde een strook van ca. 6m breed te behouden voor een eventuele eigen bedrijfsontsluiting. Perceel Y 1205 (deels) wordt in complex verkocht (op basis van voorkeursrecht ten gunste van verkoper).

Op de voorstrook, met name onder perceel Y 1205, ligt deels een leiding van de Gasunie, waardoor direct langs de Kanaaldijk (waarschijnlijk) geen bouwwerk opgericht mag worden, echter wel passende verharding/parkeerterrein (niet sluitend).

BESTEMMING
Het perceel ligt binnen het bestemmingsplan “Bedrijventerrein Aan Veertien’’ vastgesteld door de gemeente Nederweert. De in het bestemmingsplan toegestane bedrijfsactiviteiten worden aangemerkt als categorie II en IV.
Binnen dit bedrijventerrein zijn nog zeer beperkte bouwpercelen beschikbaar. Op basis van de huidige status is geluid op dit terrein beperkend, echter aan de oostzijde waar dit perceel gelegen is zijn nog mogelijkheden.
Wat betreft ruimtelijke ontwikkelingen en mogelijkheden is maatwerk met de gemeente Nederweert gewenst.

OPLEVERING
Oplevering van het perceel is in de huidige staat. De aanwezige opstallen, een voormalige boerderij met enige bijgebouwen, heeft geen status meer en dient voor rekening en risico van koper nog te worden gesloopt. Aangezien het een vroegere agrarische locatie betreft, en daarbij sprake is van een maagdelijke locatie, is het terrein niet verontreinigd. Dit wordt bevestigd door eerder bodemonderzoek.

ONTSLUITING
De huidige ontsluiting van het perceel loopt via de deels onverharde Kanaaldijk. Ten behoeve van deze nieuwvestiging, als separate bedrijfskavel, verlangt de gemeente een duurzame verharding (openbare weg) en een aansluiting aan de weg ter hoogte van de brug. Het betreft globaal ca 1.000 m2 niet sluitende verharding (klinkers). De definitieve aard en uitvoering is nog in overleg met gemeente. Aanleg is voor rekening en risico van koper, met dien verstande dat dit mogelijk kan in samenwerking met overige aanliggende bedrijven en met een bijdrage vanuit de gemeente zelf.

AANVAARDING
In onderling overleg.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
Frank Kessels (Registermakelaar/Taxateur)
t: 06-55720209
e:

Arvalis kantoor Roermond
Steegstraat 5
6041 EA Roermond
t: 0475-355700

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 680.000 kosten koper
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Bouwgrond
Bebouwingsmogelijkheid
Bedrijfsruimte

Oppervlakten

Oppervlakte
8.000 m²
Perceel
8.000 m²

Omgeving

Winnerstraat-Eindhovensebaan, Nederweert

Ontdek locaties in de buurt

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Winnerstraat 117

€ 680.000 k.k.