Henri Nouwenstraat 3863 HW Nijkerk

Prijs op aanvraag

Omschrijving

Goed bereikbare kavels in Nijkerk!
Bel direct de gemeente Nijkerk: tel. 14033 of kijk op

Een ruime kavel op een centrale plek in Nederland? Nijkerk heeft mogelijkheden voor educatieve, religieuze en sportvoorzieningen, kantoren en dienstverlening op multifunctioneel park Spoorkamp.

Nijkerk is bereikbaar, duurzaam en flexibel.

Nijkerk
In Nijkerk is het voor medewerkers goed wonen. Nijkerk is een gemeente met 40.000 inwoners, talrijke voorzieningen en een historische binnenstad. De grotere steden zijn makkelijk bereisbaar en de Veluwe is de achtertuin van Nijkerk. Recreatief biedt de Veluwe tal aan mogelijkheden en de Randmeren biedt de watersporter vertier.

Bereikbaar
Waar is uw onderneming centraler gelegen en beter bereikbaar dan in Nijkerk? multifunctioneel park Spoorkamp ligt nabij de A28 en aan de spoorlijn Amsterdam-Groningen. Daarnaast heeft Nijkerk een beroepsvaart-verbinding.

Duurzaam
Bij het realiseren van een nieuw pand is het lonend duurzaamheidsmaatregelen toe te passen. Voor het milieu, voor de mensen en duurzame toepassingen zijn vaak financieel een besparing. De gemeente Nijkerk heeft een duurzaamheidsspecialist die u graag van dienst is.

Flexibel
In Nijkerk is veel mogelijk en de gemeente denkt graag met u mee. Wij zijn er van overtuigd dat we voor u het juiste maatwerk kunnen leveren. Wij zelf zijn enthousiast over de mogelijkheden die Nijkerk haar ondernemers biedt. Graag spreken wij uw plannen met u door en zijn wij u van dienst in het proces uw onderneming in Nijkerk te huisvesten.

Aanvragen voor bedrijfsverzamelgebouwen worden door de gemeente niet wenselijk geacht.

Deze tekst is met uiterste zorg samengesteld echter kunnen uit bovengenoemde informatie geen rechten worden ontleend. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de gemeente Nijkerk of kijk op de website nijkerkA28 .nl.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
Prijs op aanvraag
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Bouwgrond
Bebouwingsmogelijkheid
Kantoorruimte

Oppervlakten

Oppervlakte
21.175 m² (in units vanaf 1.000 m²)
Perceel
21.175 m²

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Henri Nouwenstraat

Prijs op aanvraag