Rijnerf 3861 PV Nijkerk

Prijs op aanvraag

Omschrijving

UW BEDRIJF VESTIGEN OP EEN MOOIE ZICHTLOCATIE LANGS DE A28?

"Bereikbaar, duurzaam en flexibel ondernemen doe je in Nijkerk"
Op bedrijventerrein "De Flier", aan de zuidzijde van de kern Nijkerk, biedt de gemeente Nijkerk extra bouwkavels aan op mooie zichtlocaties langs de A28. Dit hoogwaardige bedrijventerrein biedt ruimte aan lokale en regionale bedrijven met een verplaatsings- of uitbreidingsbehoefte. Maatwerk, grote en kleine kavels, er is heel veel mogelijk.

BEREIKBAARHEID
Waar is uw bedrijf centraler gelegen en beter bereikbaar dan in Nijkerk? Bedrijventerrein "De Flier" heeft een hoogwaardige uitstraling en ruimtelijke inrichting. Er is een lange strook met zichtlocaties langs de A28 (autosnelweg Utrecht-Groningen) waar bedrijven zich kunnen presenteren. De gemeente Nijkerk beschikt daarnaast over goede spoorwegverbindingen en heeft een beroepsvaart-verbinding.

LIGGING
Het bedrijventerrein "De Flier" ligt ten zuiden van de kern Nijkerk aan de A28. De snelweg en de af- en oprit vormen tezamen met de verbindingsweg en de Arkemheenweg de westelijke en noordelijke begrenzing van het plangebied. Aan de oostzijde ligt de plangrens op circa 120 meter afstand van de Fliersteeg. Het bedrijventerrein is in totaal ca. 27 hectare groot.

DUURZAAM ONDERNEMEN
Bij het realiseren van een nieuw bedrijfspand is het lonend om duurzaamheidsmaatregelen toe te passen. Dit is lonend voor het milieu, voor de mensen en daarnaast leveren duurzame toepassingen vaak een financiële besparing op. De gemeente Nijkerk heeft een duurzaamheidsspecialist die u graag van dienst is.

FLEXIBEL ONDERNEMEN
De gemeente Nijkerk biedt vele mogelijkheden voor ondernemers en denkt daarin graag met u als ondernemer mee.
De gemeente is enthousiast over de mogelijkheden die het bedrijven biedt en ervan overtuigd dat zij ondernemers maatwerk kunnen bieden. Zij nemen graag uw plannen samen met u door en zijn u van dienst in het gehele proces om uw bedrijf in Nijkerk te huisvesten.

REGIO FOODVALLEY
Nijkerk participeert binnen het samenwerkingsverband Regio FoodValley. Binnen de intensieve samenwerking tussen bedrijven en kennisinstellingen wordt optimaal ingezet op een goed vestigingsklimaat in het algemeen en voor food-bedrijven in het bijzonder. Dit betreft een samenwerking op het gebied van investeringen, subsidies en marketing.
Nijkerk levert meer dan 50% van de werkgelegenheid binnen de Regio FoodValley en huisvest binnen de gemeente o.a. Bieze Food Group, Struik Foods, Two Sisters Food Group (Storteboom), Arla Foods en het hoofdkantoor en distributiecentrum van Boni Supermarkten.

Aanvragen voor bedrijfsverzamelgebouwen worden door de gemeente niet wenselijk geacht.

Deze tekst is met uiterste zorg samengesteld echter kunnen uit bovengenoemde informatie geen rechten worden ontleend. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de gemeente Nijkerk of kijk op de website nijkerkA28 .nl.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
Prijs op aanvraag
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Bouwgrond
Bebouwingsmogelijkheid
Bedrijfsruimte

Oppervlakten

Oppervlakte
163.150 m² (in units vanaf 1.950 m²)
Perceel
163.150 m²

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Rijnerf

Prijs op aanvraag