Collse Hoefdijk 5674 VK Nuenen

Prijs n.o.t.k.

Omschrijving

Te Koop. Grondpercelen met turn-key bebouwing op een nieuw modern gemengd bedrijventerrein. Mogelijkheid van grote percelen! :

LIGGING
Aan de oostzijde van Eindhoven, pal aan de A270 tussen Eindhoven en Helmond in. Gesitueerd aan de ontsluitingsweg Collse Hoefdijk. Nabij gelegen zijn de E34/A67 (Venlo, Antwerpen), E25/A2 (Utrecht, Maastricht), E312/A58 (Tilburg, Breda) en A50. Bovengenoemde snelwegstructuur is via de A270 (Eindhoven - Helmond) en via de Randweg van Eindhoven snel te bereiken. Tevens ligt nabij de HOV 2 lijn tussen Nuenen en Eindhoven.

ALGEMEEN
Flexibele verkavelingsmogelijkheden in 3 zones: een zichtlocatie in de Zone Collse Hoefdijk, een Zone Middengebied en een Zone Buitengebied. Laatstgenoemde zone grenst direct aan het Beekdal Kleine Dommel.

- Realisatie van nieuwbouw op maat voor bedrijven/ ‘build to suit’
- De mogelijkheid van uitgifte van grote percelen
- Bedrijvigheid mogelijk tot en met milieuklasse 4.2.

Ontzorgen en het leveren van een ‘maatpak’
Vertrekpunt bij de gronduitgifte is te komen tot een turn key aanbieding voor de klant, waarbij diens programma van wensen wordt uitgewerkt en de kavelkeuze wordt bepaald, met een vertaalslag naar een concreet plan. Primair daarbij is de klant zoveel mogelijk te ontzorgen en om te komen tot een aantrekkelijke turn-key aanbieding voor een op maat nieuw te realiseren bedrijfsgebouw op een representatief kavel.

De ontwikkelaars van Business Park Nuenen betreffen:
- Ban Bouw Projekten B.V. uit Nuenen
- Moeskops Bouwbedrijf B.V. uit Bergeijk

OPPERVLAKTE
circa 28 hectare netto, met een flexibel verkavelingsplan. Voor de eerste uitgiftes moeten de percelen een minimale omvang van 2 hectare hebben, in combinatie met uitgifte van 2-3 percelen (in verband met de aanleg van de infrastructuur). Kleinere kavels zijn vervolgens bespreekbaar (of eerder in combinatie met de uitgifte van een groot perceel), vanaf circa1 hectare.

De diepte van de kavels wordt bepaald door een veelvoud van een standaard te hanteren maat van 10,50 m¹. De breedtemaat wordt bepaald door een waarde tussen 0,50 en 1,00 van de dieptemaat.

VOORZIENINGEN
- mogelijkheid voor een hoogwaardige glasvezelverbinding
- gelegen midden in Brainport regio: er is sprake van een hoog opgeleide beroepsbevolking en goede voorzieningen zoals scholen, recreatieve voorzieningen en horeca
- compleet nieuwe infrastructuur van en naar het terrein
- energielevering met grote capaciteit mogelijk.

KOOPSOM
Nader te bepalen voor turn-key aanbieding. Bij een maatpak wordt een turn-key prijs geoffreerd, derhalve inclusief bebouwing en sleutelklaar.

Afname van sec een grondperceel is bespreekbaar, waarbij een vaste grondprijs per m² geldt van € 180,- voor de zichtlocaties en € 165,- exclusief BTW kosten koper voor de overige zones. Tevens kunnen aan sec verkoop van een grondperceel door de ontwikkelende partijen nadere condities worden gesteld.

AANVAARDING
In overleg. Het bestemmingsplan is onherroepelijk vastgesteld en biedt een directe bouwtitel.

HUURMOGELIJKHEID
Tegen nader te bepalen condities bestaat een turn-key nieuwbouwaanbieding met een huurscenario tevens tot de mogelijkheden.

BESTEMMINGSPLAN/
GEBRUIKSVOORSCHRIFTEN
- Bedrijven met bedrijfsactiviteiten in milieucategorieën tot en met 3.2, 4.1 en 4.2. (afhankelijk van de gebiedszone) en met nog afwijkmogelijkheden
- Het bebouwingspercentage is minimaal 50%, en maximaal 80%
- De bouwhoogte is minimaal 6 m¹ en maximaal 12 m¹, met 14 m¹ voor de Middengebiedzone. Van de 12 m¹ is met een omgevingsvergunning af te wijken tot tevens 14 m¹ voor de overige voornoemde zones.
- Kantoren (solitair en kleiner dan 1.500m²) is door middel van een omgevingsvergunning mogelijk. Tevens is detailhandel in volumineuze goederen mogelijk

Een bouwplan dient tevens getoetst worden aan het Beeld -kwaliteitplan Bedrijventerrein “Eeneind West” te Nuenen.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
Prijs nader overeen te komen
Aangeboden sinds
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Bouwgrond
Mogelijke functie(s)
Bedrijfsruimte
Bebouwingsmogelijkheid
Bedrijfsruimte

Oppervlakten

Oppervlakte
280.000 m² (in units vanaf 5.000 m²)
Perceel
280.000 m²

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Collse Hoefdijk

Prijs n.o.t.k.