Molendijk 17 a 3235 XE Rockanje

€ 315.000 k.k.

Omschrijving

Bouw je droomhuis met bedrijfsruimte!

Voor verkoop zijn beschikbaar twee percelen bouwgrond voor de realisatie van een woonhuis met bedrijfsruimte gelegen aan de Molendijk 17 in Rockanje. De bouwpercelen hebben een oppervlak van ca. 900 vierkante meter per stuk. De percelen geven u de mogelijkheid om te wonen nabij uw eigen bedrijf, een unieke combinatie. Binnen de bestemming is het gebruik van de bedrijfsruimte voor uiteenlopende functies geschikt. Ons kantoor kan u informeren over de mogelijkheden. De percelen zijn gelegen aan de rand van de badplaats Rockanje nabij de dorpskern maar ook vlakbij het landelijk gebied. Zowel het Noordzeestrand, unieke duingebied en alle centrumvoorzieningen zijn op loopafstand.

De vraagprijs per perceel bedraagt € 315.000,-- kosten koper.

Eventuele verkooptransacties dienen ter goedkeuring voorgelegd te worden aan opdrachtgever c.q. eigenaresse. Tot deze goedkeuring verleend is, zijn alle uitgebrachte aanbiedingen geheel vrijblijvend.
Al het bovenstaande betreft informatie omtrent de verkoop van het perceel grond gelegen aan de Molendijk 17 te Rockanje.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden. Kolpa van der Hoek Bedrijfsmakelaars is de makelaar van de verkoper. Wij adviseren u uw eigen NVM- makelaar in te schakelen om uw belangen te behartigen tijdens het gehele traject.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 315.000 kosten koper
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
Per direct beschikbaar
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Bouwgrond
Bebouwingsmogelijkheid
Overige

Oppervlakten

Oppervlakte
900 m²
Perceel
900 m²

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Molendijk 17 a

€ 315.000 k.k.