Keulsebaan 6045 GN Roermond

Prijs op aanvraag

Omschrijving

Bedrijventerrein Roerstreek-Zuid (6500 - 7000) gelegen Keulsebaan c.a. te Roermond.

Bedrijventerrein Roerstreek-Zuid vormt de uitbreiding van het traditionele bedrijventerrein Roerstreek-Noord. Samen met bedrijventerrein Oosttangent wordt hiermee een grote bedrijvenzone aan de oostzijde van Roermond gevormd. Onder andere UPS, Transcargo en Aldi Distributiecenter Zuid Nederland kozen óók voor een bedrijfslocatie op Roerstreek-Zuid!

Het terrein is prima ontsloten naar het (internationale) snelwegennet. De A73 maar ook de A2 zijn goed bereikbaar evenals de Duitse grensregio en het Ruhrgebied, welke via de N280 en de BAB52 te bereiken zijn.

Het terrein is bedoeld voor bedrijven die vallen binnen de milieucategorie 2-4, afhankelijk van de locatie op het terrein. Vrijstelling tot categorie 5 is eventueel mogelijk. Te denken valt bijv. aan bedrijven in de logistieke sector, distributie & transport, maar ook groothandels- en productiebedrijven, ambachtelijke bedrijven en opslag behoren tot de mogelijkheden.

De grondprijs (prijspeil 2012) varieert van € 90,- tot € 100,- per m2 excl. BTW en kosten koper, en is afhankelijk van de locatie op het terrein. Kosten koper houdt in dit geval in notaris- en kadasterkosten. Er is geen overdrachtsbelasting verschuldigd. Grondprijzen worden jaarlijks per 1 januari herzien.

Nadere informatie zoals bouwvoorschriften, verkoopvoorwaarden en verkavelingstekening kunnen wij u zowel digitaal als per post toezenden. Let wel: verkaveling is in principe flexibel. De verkavelingstekening is derhalve indicatief en bedoeld om een impressie van de mogelijkheden te geven.
Voor nadere informatie, of voor een toelichting in een persoonlijk gesprek, kunt u contact opnemen met onze afdeling bedrijfsmakelaardij.

De heer P. Donkers en/of de heer Ing. M.A.J. van der Horst
Graaf Reinaldstraat 1
6041 XB ROERMOND
Telefoon: 0475 - 335 225
E-mail:

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
Prijs op aanvraag
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Bouwgrond
Bebouwingsmogelijkheid
Bedrijfsruimte
Maximale bouwhoogte
0 m

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Keulsebaan

Prijs op aanvraag