Maastrichterweg-Rijksweg 6041 NZ Roermond

€ 120 k.k.

Omschrijving

Businesspark "De Hanze" (9000 - 9500) aan de Maastrichterweg-Rijksweg te Roermond.

Onlangs is gestart met de aanleg van infrastructuur en nutsvoorzieningen voor Businesspark "de Hanze", het meest noordelijk deelgebied van Zuidelijke Stadsrand Roermond.

Het gebied ligt ingeklemd tussen de Rijksweg en de spoorlijn Roermond-Echt. Parallel aan de spoorlijn ligt de A73, waarvan de toe- en afrit op slechts korte afstand van het plangebied is gesitueerd.

Het gebied zal ruimte gaan bieden aan bedrijfsgebouwen met een hoogwaardige uitstraling, deels architectonisch in te passen in het voor deze streek kenmerkende glooiende terrein. De langgerekte vorm van het plangebied heeft veel zichtzijden. In principe dienen alle panden dan ook alzijdig ontworpen te worden. De kavels zullen worden ontsloten via een zogenaamde middenweg ontsluiting. Verkaveling is in principe flexibel waarbij zoveel mogelijk rekening gehouden wordt met de ruimtebehoefte van de ondernemer. Binnen het plangebied is tevens voorzien in kleinere kavels van ca. 1.500 m2 welke zijn gelegen aan een U-vormige ontsluitingsweg.
De gronden zijn bestemd voor de uitoefening van bedrijfsactiviteiten in de categorie 2 t/m 3. De maximale bouwhoogte bedraagt 15 meter. Het bebouwingspercentage is maximaal 60%.

De grondprijs (prijspeil 2012) varieert van € 120,- tot € 145,- per m2 excl. BTW en kosten koper en is afhankelijk van de locatie op het terrein. Kosten koper houdt in dit geval in notaris- en kadasterkosten. Er is geen overdrachtsbelasting verschuldigd. Grondprijzen worden jaarlijks per 1 januari herzien.

Nadere informatie zoals bouwvoorschriften, verkoopvoorwaarden en verkavelingstekening kunnen wij u zowel digitaal als per post toezenden. Let wel: verkaveling is in principe flexibel. De verkavelingstekening is derhalve indicatief en bedoeld om een impressie van de mogelijkheden te geven.
Voor nadere informatie, of voor een toelichting in een persoonlijk gesprek, kunt u contact opnemen met onze afdeling bedrijfsmakelaardij.

De heer P. Donkers en/of de heer Ing. M.A.J. van der Horst
Graaf Reinaldstraat 1
6041 XB ROERMOND
Telefoon: 0475 - 335 225
E-mail:

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 120 kosten koper
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Bouwgrond
Bebouwingsmogelijkheid
Bedrijfsruimte
Maximale bouwhoogte
0 m

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Maastrichterweg-Rijksweg

€ 120 k.k.