Oude Bovendijk 222 3046 NL Rotterdam

Prijs op aanvraag Veiling

Omschrijving

In opdracht van de Gemeente Rotterdam zijn wij gestart met de verkoop van een te herontwikkelen boerderijwoning op groot perceel aan de Bovendijk 222 te Rotterdam.

De verkoop verloopt via een openbare procedure met inschrijving met als sluitingsdatum vrijdag 27 november a.s 12:00 uur en geschiedt onder uitdrukkelijk voorbehoud van finale- / bestuurlijke goedkeuring van de gemeente.

Het object leent zich goed voor een collectieve woonvorm.

Belangstellenden kunnen een e-mail sturen naar  om toegang te krijgen tot een digitale dataroom waar documentatie is opgenomen die voor een kandidaat koper relevant is om zijn of haar beslissing op te baseren.

In verband met de gekozen verkoopprocedure hadden wij met en voor kandidaat kopers graag één of meerdere vaste kijkmomenten georganiseerd.

Vanwege de Covid-19 problematiek enerzijds en de bouwkundige toestand van gedeelten van het gebouw anderzijds is een vast kijkmoment op dit moment niet mogelijk.

Afhankelijk van de mate van belangstelling zal in overleg met kandidaten worden gekeken of gekozen wordt voor individuele kijkmomenten in week 44 of week 45, danwel een virtuele tour met video.

Download de brochure voor meer informatie!

Kenmerken

Veiling

Prijs
Prijs op aanvraag

Overdracht

Aangeboden sinds
15 oktober 2020
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Bouwgrond
Bebouwingsmogelijkheid
Overige

Oppervlakten

Oppervlakte
10.349 m²
Perceel
10.349 m²

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Oude Bovendijk 222

Prijs op aanvraag Veiling