Sasse Poort 4551 Sas van Gent

Prijs op aanvraag

Omschrijving

Wij bieden diverse bouwrijpe bedrijfskavels te koop aan, gelegen nabij de dorpskern van Sas van Gent met een totale omvang van circa 53.000 m². Op het bedrijventerrein is inmiddels een palletfabriek gevestigd met 35.000 m².

Locatie
Sas van Gent maakt deel uit van de gemeente Terneuzen, welke tevens de grootste
gemeente van Zeeland is. In de regio heeft Terneuzen daarom ook een belangrijke
centrumfunctie.

De bedrijvigheid nabij het perceel is voor een groot deel te danken aan de haven
van Terneuzen, het nabij gelegen kanaal en uiteraard de Belgische markt. In de Kanaalzone zijn grote bedrijven gevestigd, onder meer op het gebied van transport, papier en chemie. Verder is er een groot aantal toeleveranciers en transporteurs gevestigd.

De eigenaar is met de gemeente Terneuzen in gesprek over de realisatie van een detailhandelslocatie (ca. 25.000 m² perceel) gelegen langs de Westkade. Voor meer informatie over deze plannen kunt u met ons kantoor contact opnemen.

Kadastrale gegevens
Het gehele terrein bestaat uit meerdere kadastrale percelen, te weten Gemeente Sas van Gent, sectie C nummer 5332, groot 26.279 m², sectie C, nummer 5331 groot 12.760 m², sectie C, nummer 6044 groot 8.271 m², sectie C nummer 6047 groot 9.065 m².

Bereikbaarheid
Het perceel is gelegen ten zuiden van de kern van Sas van Gent. De omliggende
bebouwing bestaat uit woonhuizen aan de noordzijde, een spoorlijn aan de
westzijde, het industrieel object Zuidchemie aan de zuidzijde en het kanaal van Gent
naar Terneuzen aan de oostzijde. De grens met België bevindt zich op loopafstand
aan de zuidzijde van het perceel.

Het perceel is gelegen naast het kanaal van Gent naar Terneuzen welke een belangrijke vaarverbinding is.

Het perceel ligt op 10 minuten afstand van de Westerscheldetunnel waarmee Vlissingen, Middelburg en Goes binnen een half uur bereikbaar zijn. Bovendien ligt het op 10 autominuten van Terneuzen alsmede op 5 autominuten afstand van de snelweg naar Knokke/Antwerpen.

Omschrijving percelen grond
De grond wordt geleverd in bouwrijpe staat, zowel in fiscale als juridische zin. De nutsvoorzieningen en riolering liggen in of naast de bestaande wegenstructuur. Indien gewenst is ook een aansluiting op het glasvezelnetwerk mogelijk. De percelen zijn te koop vanaf 1.000 m² tot en met 25.000 m².

Bestemming
De aangeboden percelen vallen onder het bestemmingsplan Sas van Gent. Toegestaan zijn bedrijfsactiviteiten die voorkomen in categorie 1 tot en met 3.2 van de Staat der Bedrijfsactiviteiten. Voor de grootte en hoogte van de bebouwing gelden bepaalde uitgangspunten met diverse vrijstellingsmogelijkheden. In overleg met de gemeente kan een definitieve toetsing van de beoogde plannen plaatsvinden.

Voor diverse percelen langs de woonkern van Sas van Gent geldt een dubbele bestemming voor bedrijfsactiviteiten en woon/werk combinaties (bijv. een woonhuis met bedrijfshal).

Voorbehoud
Deze aanbieding is onder voorbehoud van goedkeuring door verkoper.

Prijs
Op aanvraag.

Aanvaarding
Aanvaarding in overleg, op korte termijn mogelijk.

Algemeen
Al het bovenstaande betreft informatie omtrent de verkoop van bedrijfskavels op het bedrijventerrein "Sasse Poort te Sas van Gent". De informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Faasse & Fermont geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
Prijs op aanvraag
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
Per direct beschikbaar
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Bouwgrond
Bebouwingsmogelijkheid
Bedrijfsruimte

Oppervlakten

Oppervlakte
39.039 m² (in units vanaf 8.271 m²)
Perceel
39.039 m²

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Sasse Poort

Prijs op aanvraag