Op de Bies 70 a 6333 BZ Schimmert

€ 170.000 k.k.

Omschrijving

Het aangeboden perceel met opstallen bevindt zich in het Heuvelland net buiten de dorpskern van Schimmert. Het gehele perceel omvat ca. 7.321 m². Het perceel wordt gedeeltelijk aangeboden vanaf 5.000 m², met de optie om extra grond bij te kopen.

BEREIKBAARHEID:
Het perceel ligt nabij de provinciale weg N298, die een noord-zuidroute door Zuid-Limburg vormt. Tevens zijn de op- en afritten van de snelwegen A79 (Maastricht-Heerlen) en de A76 (Geleen-Aken) op ca. 7 autominuten bereikbaar.

OPLEVERINGSNIVEAU:
In huidige staat.

VRAAGPRIJS:
EUR 170.000,- k.k.
(vraagprijs betreft 5.000 m²)

KADASTER:
Kadastraal perceel gemeente Schimmert – sectie B – nummer 2194

Optioneel
Kadastraal perceel gemeente Schimmert – sectie B – nummer 92

BESTEMMING:
Perceel nummer 2194:
Het perceel is binnen vigerend bestemmingsplan “Kern Schimmert”, vastgesteld op 18-06-2013, bestemd als “Detailhandel - tuincentrum”. Het bestemmingsplan is op eerste aanvraag beschikbaar via ons kantoor.

Bouwregels
Op de voor ‘Detailhandel’ aangewezen gronden mogen onder meer gebouwen, geen woningen zijnde en één bedrijfswoning per bouwperceel worden gebouwd, met uitzondering ter plaatse van de aanduiding ‘bedrijfswoning uitgesloten’ alwaar geen bedrijfswoning is toegelaten.

Bouwvlak
Met betrekking tot de bestemming ‘Detailhandel – tuincentrum’ dienen hoofdgebouwen in het bouwvlak te worden gebouwd en bijgebouwen mogen in het bouwvlak worden gebouwd. Het uitvoeren van detailhandelsactiviteiten is uitsluitend op de begane grond toegestaan. In het bouwvlak mag maximaal in twee bouwlagen worden gebouwd waarbij de hoogte van een bouwlaag maximaal 3,50 meter mag bedragen. De bouwhoogte mag maximaal 12,50 m bedragen.

Perceel nummer 92:
Het perceel is binnen vigerend bestemmingsplan “Buitengebied Nuth”, vastgesteld op 24-03-2015, bestemd als “Agrarisch”. Het bestemmingsplan is op eerste aanvraag beschikbaar via ons kantoor.

Bouwregels:
Op de voor ‘Agrarisch’ aangewezen gronden mag uitsluitend worden gebouwd ten dienste van de bestemming. Gebouwen mogen enkel binnen het bouwvlak worden opgericht. Per bouwvlak zijn bouwwerken ten behoeve van één agrarisch bedrijf toegestaan. Op onderhavig perceel is geen bouwvlak opgenomen.

Alle maten zijn bij benadering weergegeven. Deze aanbieding mag slechts worden gezien als een uitnodiging tot bezichtiging. Een afspraak hiertoe kunt u maken bij ons kantoor.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 170.000 kosten koper
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Bouwgrond
Mogelijke functie(s)
Winkelruimte
Bebouwingsmogelijkheid
Overige
Maximale bouwhoogte
12,5 m

Oppervlakten

Oppervlakte
9.136 m²
Perceel
9.136 m²

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Op de Bies 70 a

€ 170.000 k.k.