Beetserweg 58 9551 VH Sellingen

€ 1.700.000 k.k.

Omschrijving

Strand Sellingen is gelegen op 41.030 m² eigen grond in het buitengebied van het dorpje Sellingen in de provincie Groningen. De locatie is gelegen op een natuurlijk stuk grond en grenst aan 2 vennen. Deze locatie biedt een unieke kans voor de ontwikkeling van een recreatiepark te midden van de natuurlijke pracht van Groningen.

Op dit moment bestaat het terrein uit voornamelijk bos en natuur met enkele verouderde opstallen. Het bestemmingsplan biedt de mogelijkheden voor de ontwikkeling van een recreatiepark met chalets tot 50 m².

Strand Sellingen biedt meer dan alleen ruimte voor chalets: Denk aan een zwemstrand aan het water en wandelpaden door de bossen waar gasten kunnen genieten met uitzicht op het water.

Vooraan het terrein is een bouwblok gelegen voor het bouwen van een reguliere woning. Dit terrein heeft een woonbestemming. Het perceel heeft een grootte van 4515 m². op het perceel is reeds een schuur aanwezig. Dit betreft een houten schuur welke is gedekt met golfplaten.

Het voormalige centrumgebouw is centraal op het perceel gelegen. Dit pand is gerealiseerd in 2011. Op de laatste foto hieronder ziet u hoe de voorzijde van het pand was. In het gebouw heeft vandalisme plaats gevonden maar dit pand is zeker nog te renoveren en kan geschikt gemaakt worden als centrumgebouw.

Het pand is ingericht met de ingang op de 1e verdieping.
Het bebouw beschikt over sanitaire voorzieningen, wellness faciliteiten en op de begane grond 2 kantoorruimten.

Referentienummer: 210190

We begrijpen dat u, na het lezen van deze tekst, mogelijk nog diverse vragen heeft en graag wilt komen kijken. U kunt altijd vrijblijvend contact op nemen met een van onze makelaars voor meer informatie én het maken van een afspraak. Voordat wij een afspraak maken voor een bezichtiging op locatie verstrekken wij eerst het volledige verkoopmemorandum. Deze volledig documentatie is te downloaden via de website van de makelaar.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 1.700.000 kosten koper
Aangeboden sinds
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Toerisme & dagrecreatie
Mogelijke functie(s)
Bouwgrond

Oppervlakten

Oppervlakte
41.030 m² (in units vanaf 50 m²)
Perceel
41.030 m²

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Beetserweg 58

€ 1.700.000 k.k.