Gedempte Vaart 12 9231 AV Surhuisterveen

€ 425.000 k.k.

Omschrijving

Gelegen op absolute A-locatie, te midden van het centrum van Surhuisterveen ligt dit perceel grond van ca. 813 m², met vele bouwmogelijkheden.

Het perceel is gelegen op een goede zichtlocatie aan de doorgaande weg, bij het kruispunt van het centrum van Surhuisterveen. Rondom het terrein ligt veel parkeergelegenheid, zo grenst de achterzijde van dit terrein aan het parkeerterrein van de Lidl (met oprit via dit parkeerterrein) en is het terrein aan de voorzijde gelegen aan het evenemententerrein/parkeerterrein Torenplein.

Surhuisterveen staat bekend om haar regiofunctie, gezelligheid en hoog voorzieningenniveau. Ook ligt Surhuisterveen zeer centraal aan o.a. de A7. Surhuisterveen heeft o.a. een verzorgingstehuis, een brandweerkazerne, een multifunctioneel centrum, kinderdagverblijven, zwembaden, een postkantoor, vele winkels, vier grote supermarkten, en horecagelegenheden. Tevens beschikt het dorp over drie basisscholen en een brede middelbare school.

Tevens hebben wij een bouwplan klaarliggen met een bouwmogelijkheid. Mocht u hier meer over willen weten, neemt u dan gerust contact met ons op, waarna wij dit bouwplan uitgebreid met u doornemen.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 425.000 kosten koper
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
Per direct beschikbaar

Bouw

Hoofdfunctie
Bouwgrond
Mogelijke functie(s)
Kantoorruimte
Bebouwingsmogelijkheid
Bedrijfsruimte

Oppervlakten

Oppervlakte
810 m²
Perceel
810 m²

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Gedempte Vaart 12

€ 425.000 k.k.