Neerijnenlaan 1 1a 4006 GE Tiel

Prijs n.o.t.k.

Omschrijving

OPENBARE VERKOOP BIJ INSCHRIJVING

Voormalige schoollocatie met ontwikkelpotentie tot woningbouw.

Het College van Burgemeester en Wethouders van de Gemeente Tiel heeft besloten de locatie van de voormalige basisschool aan de Neerijnenlaan 1/ 1a te Tiel openbaar te koop aan te bieden omdat de locatie niet meer nodig is. De school is gelegen op een perceel van 5860m2 eigen grond.

Er is gekozen voor verkoop bij openbare inschrijving zodat iedereen in de gelegenheid wordt gesteld de locatie te bezichtigen en nadere informatie ten aanzien van (her)bestemming in te winnen. Bij de selectie van de koper is zowel de prijs, de planning, als de invulling die de koper aan het object wenst te geven van belang. De bestemming van de locatie is thans
'maatschappelijke doeleinden". Een bestemmingsplanwijziging tot functie Wonen kan onder voorwaarden tot de mogelijkheden behoren.

Er is een kavelpaspoort beschikbaar voor de locatie. Het kavelpaspoort is informatief en geeft de visie van verkoper ten aanzien van de locatie weer. Beargumenteerde afwijkingen worden zeker overwogen.

De huidige opstallen zijn in 1964 gerealiseerd. Het betreft 1- laagse bebouwing met plat dak.
Het VVO beslaat ca. 1000m2 , BVO ca. 1100m2

Geïnteresseerden zijn gedurende ondergenoemde bezichtigingsdagen in de gelegenheid onderhavig object in het kader van de inschrijvingsprocedure te bezichtigen en uitgebreid onderzoek te doen naar de staat waarin het registergoed zich bevindt.

Bezichtiging kijkdag: deze zijn reeds geweest.

Indien uw interesse uitgaat naar dit pand/ deze locatie nodigen wij u uit om nadere informatie met inschrijfformulier bij ons kantoor op te vragen en uw bieding tezamen met een beschrijving van het voorgenomen gebruik (concept plan) uiterlijk 16 november 2020 voor 12:00 uur in te leveren bij de in de verkoopinformatie genoemde notaris.

De minimale inzetprijs bij de inschrijving bedraagt € 750.000 k.k.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
Prijs nader overeen te komen
Aangeboden sinds
3 maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Bouwgrond
Bebouwingsmogelijkheid
Overige

Oppervlakten

Oppervlakte
5.860 m²
Perceel
5.860 m²

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Neerijnenlaan 1 1a

Prijs n.o.t.k.