Hoefstraat 132 - 134 5014 NM Tilburg

€ 550.000 k.k.

Omschrijving

Objecten:
De objecten betreffen twee oude, naast elkaar gelegen (voormalige wevers-) woningen aan de Hoefstraat. De percelen lopen door naar de achtergelegen Pastoor Smitsstraat. Het totale perceeloppervlak bedraagt 337m².

De opstallen bevinden zich thans in een slechte staat van onderhoud. Derhalve ligt een herontwikkeling van onderhavige locatie voor de hand. In overleg met de gemeente Tilburg kunnen de mogelijkheden onderzocht worden.

De locatie is aan de rand van het stadscentrum gelegen nabij het populaire Sint Pieterspark. Door de centrale ligging is het centrum van Tilburg met al zijn voorzieningen binnen handbereik. Ook de uitvalswegen richting Breda, Eindhoven en ‘s-Hertogenbosch zijn goed bereikbaar.

Algemeen:
Tilburg is met zo’n 220.000 inwoners één van de grotere steden van Nederland. Tilburg ligt in het hart van de Provincie Noord-Brabant, in een regio die wordt aangeduid als Midden-Brabant. Mede vanwege de enorme variatie in opleidingen is in Tilburg elk type werknemer te vinden. De groei van de werkgelegenheid is groot. Bedrijven kiezen voor vestiging in deze regio vanwege de goede bereikbaarheid, de kwaliteit van de woonomgeving en de uitmuntende onderwijsinstellingen. In regio Tilburg is ruimte, werk, cultuur en vertier. Er zijn legio mogelijkheden om te studeren, uit te gaan, te winkelen en te werken. Kenmerkend voor Tilburg is de aanwezige ondernemersgeest, welke een gezonde basis vormt voor een positieve economische groei.

Kadaster:
Volgens de Rijksdienst voor het Kadaster en de openbare registers in Nederland, blijkt uit de kadastrale registratie van het terrein, plaatselijk bekend als Hoefstraat 132 en Hoefstraat 134, 5014 NM te Tilburg het navolgende:
Gemeente: Tilburg, Sectie: N, Nummers: 3212, 3213, 7354 en 7355, tezamen groot: 337m².

Bestemmingsplan:
Thans is van toepassing het vigerende bestemmingsplan “Groeseind 2017”, waaruit blijkt dat onderhavige locatie aan de Hoefstraat de bestemming “Enkelbestemming Gemengd - Lint” en het achtergelegen gedeelte de bestemming “Enkelbestemming Wonen – Lint” met functieaanduiding “erf” heeft. Voor meer informatie omtrent deze bestemming verwijzen wij u naar en/ of de gemeente Tilburg.

Opleveringsdatum:
De oplevering geschiedt in onderling overleg, doch kan spoedig (binnen circa 3 maanden).

Contract:
Standaard NVM-koopovereenkomst met aanvullende artikelen.

Opleveringsniveau:
Opleveringsniveau in de huidige staat.

Clausules:
Bij verkoop zullen er een aantal aanvullende clausules worden opgenomen, waaronder een “as is, where is” clausule en een asbestclausule.

De genoemde inhoud en oppervlaktes zijn slechts een indicatie en hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Zekerheidsstelling:
Bankgarantie/ waarborgsom ter grootte van 10% van de koopsom.

Voorbehoud:
Een en ander geschiedt onder aanvaarding en uitdrukkelijk voorbehoud goedkeuring eigenaar.

De genoemde prijs betreft een koopsom.

Alle door ons verstrekte informatie is geheel vrijblijvend. Alle gegevens zijn met zorg samengesteld en uit ons inziens betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden.

Van de Water Makelaars B.V.
Bredaseweg 368, 5037 LG TILBURG
T (013) 5 952 952
E
I

Voor meer informatie kunt u vragen naar:
De heer P.A.A.J. Hulskes RM
M 06 53 39 80 15
E

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 550.000 kosten koper
Aangeboden sinds
3 weken
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Bouwgrond
Bebouwingsmogelijkheid
Overige

Oppervlakten

Oppervlakte
337 m²
Perceel
337 m²

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Hoefstraat 132 - 134

€ 550.000 k.k.