Vliegeniersstraat 23 5405 BH Uden

Prijs op aanvraag

Omschrijving

Verhard terrein, volledig bouwklaar, beschikbaar op een goede locatie aan de Vliegeniersstraat in Uden. Het terrein bevindt zich op industrieterrein Goorkens in Uden.

Het terrein is reeds voorzien van een betonvloer en een volledig afwateringssysteem waardoor het direct bebouwd kan worden.

Het totale perceel heeft een oppervlakte van circa. 5.105 m2. Het perceel heeft volgens het actuele bestemmingsplan een bebouwingspercentage van minimaal 20% en maximaal 70%. De maximale bouwhoogte bedraagt 10 meter.

Koopcondities

Vraagprijs: € 1.025.000,- K.K.

Aanvaarding: In overleg

====================

Gratis objectbrochure

Wilt u alle beschikbare informatie over het verhard terrein met bouwopties ontvangen?

Vraag dan nu, onder de grote contactbutton, de gratis objectbrochure van Vliegeniersstraat 23 in Uden aan en ontvang hem binnen 5 minuten in uw mailbox.

====================

Bestemming

Volgens het bestemmingsplan zijn bedrijven tot en met categorie 4.2 van de ‘staat van bedrijfsactiviteiten’ toegestaan. Als gebruiker bent u zelf verantwoordelijk om navraag te doen naar het actuele bestemmingsplan bij de gemeente. Aan deze omschrijving kunnen geen rechten worden ontleend.

Ligging en bereikbaarheid

Uden is centraal gelegen in de stedendriehoek Eindhoven, Nijmegen en 's-Hertogenbosch. Het bedrijventerrein Goorkens is gelegen aan de oostkant van Uden. Het bedrijventerrein is zeer goed bereikbaar door de snelle verbindingen met de N264, N277 en de A50 (Eindhoven-Emmeloord).

Opleveringsniveau

• Camerabeveiliging
• Verlichting
• Betonvloer
• Stroom, water en gas aansluiting aanwezig
• Kantoor - kantine unit aanwezig van 36 m2
• Afwateringsysteem met infiltratieput van circa. 600 m3
• Automatisch op afstand bedienbaar schuifhek
• Hekwerk van circa. 1,80 meter hoog

Disclaimer: Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is de Online Bedrijfsmakelaar BV niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

====================

Alle beschikbare informatie ontvangen?

Benieuwd naar alle beschikbare informatie over het verhard terrein met bouwopties? Vraag dan nu, onder de grote contactbutton, de gratis objectbrochure van Vliegeniersstraat 23 in Uden aan en ontvang de objectbrochure binnen 5 minuten in uw mailbox. Uiteraard kunt u ook direct een geheel vrijblijvende bezichtiging met de beheerder van het terrein inplannen.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
Prijs op aanvraag
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Bouwgrond
Mogelijke functie(s)
Verhard buitenterrein
Bebouwingsmogelijkheid
Bedrijfsruimte

Oppervlakten

Oppervlakte
5.105 m²
Perceel
5.105 m²

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Vliegeniersstraat 23

Prijs op aanvraag