Jagersveld 5405 Uden

€ 173 k.k.

Omschrijving

Bouwkavel (HV14A) ca. 3.320 m² groot ten behoeve van de bouw van bedrijfsruimten gelegen op het bedrijventerrein Hoogveld.

Algemeen
Bedrijventerrein Hoogveld kenmerkt zich door de vestiging van volumineuze bedrijven. Op dit bedrijventerrein zijn onder andere de volgende ondernemingen gevestigd: Vebabox Cool Solutions, Mitas Tyres, Idealogistic Verhoeven en ZBF O.G. (dochtermaatschappij van Swiss Sense Holding).

Ligging
Het perceel is gelegen aan Jagersveld (zichtlocatie Zeelandsedijk) op het bedrijventerrein Hoogveld aan de oostkant van Uden. Uden is centraal gelegen in de stedendriehoek Eindhoven, Nijmegen en 's-Hertogenbosch.

Bereikbaarheid
Bedrijventerrein Hoogveld is goed bereikbaar zowel vanaf de A50 via de rondweg (Lippstadtsingel) als vanuit oostelijke richting via de Middenpeelweg / A73. Het bedrijventerrein Hoogveld wordt primair ontsloten via de Zeelandsedijk en Kromstraat. De entree is ruim vormgegeven met een groene middenberm.

Bestemmingsplan
Voor het gebied waar de kavels zijn gesitueerd, is het bestemmingsplan Goorkens-Hoogveld vigerend. De betreffende kavel (HV14A) heeft als enkelbestemming: 'Bedrijventerrein' met de functie-aanduidingen 'bedrijf tot en met categorie 3.2' en 'bedrijf van categorie 2'. Voor het volledige bestemmingsplan willen wij u graag doorverwijzen naar
€ 172,58 (prijspeil 2020) exclusief b.t.w. per m² kosten koper, waarbij geen overdrachtsbelasting is verschuldigd.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 173 kosten koper
Oorspronkelijke vraagprijs
€ 140 kosten koper
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Bouwgrond
Mogelijke functie(s)
Bedrijfsruimte
Bebouwingsmogelijkheid
Bedrijfsruimte

Oppervlakten

Oppervlakte
3.320 m²
Perceel
3.320 m²

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Jagersveld

€ 173 k.k.