Bamfordweg 6235 EM Ulestraten

Prijs op aanvraag

Omschrijving

Ruime, bedrijfsmatig bestemde bouwkavels. In totaliteit is er ca. 10.500 m² grond uitgeefbaar, in kavels vanaf ca. 1.000 m². De mogelijkheden op deze kavels zijn legio. Momenteel zijn er reeds enkele ondernemingen actief in het direct omliggende gebied. deze ondernemingen richten zich voornamelijk op logistieke activiteiten, dit met name vanwege de gunstige situering ten opzichte van Rijkssnelweg A2. Het kantoren/bedrijvenpark Maastricht Airport ligt nabij, alsook Aviation Valley, onder de rook van vliegveld Maastricht Airport. Deze modaliteit biedt veel mogelijkheden, waaronder uitstekende vrachtvervoer-connectie.

Er wordt binnen afzienbare tijd een toegang gerealiseerd tot de kavel(s), vanuit de reeds openbare weg. Verder verzocht verkoper goede infrastructurele aanpassingen, zodat de diverse kavels ontsloten kunnen worden. Er zijn kavels te koop vanaf ca. 1.000 m². De grond wordt bouwrijp geleverd, waardoor er een levering plaatsvindt in BTW-sfeer (geen overdrachtsbelasting van toepassing).

BEREIKBAARHEID :
Het object is gelegen op het bedrijfs-handelsterrein "Bamfordweg". Dit bedrijventerrein is direct naast de start- en landingsbaan van Maastricht Airport en bedrijventerrein Maastricht Aviation Valley gelegen. Het object is goed verbonden met diverse uitvalswegen richting A2/Maastricht-Kerensheide (op- en afritten op ca. 4 autominuten verwijderd). Er stoppen bussen in de kern Ulestraten.

KAVELS :
In totaliteit is ca. 10.500 m² uitgeefbare grond beschikbaar. Deze zijn afneembaar vanaf ca. 1.000 m².
N.B. exacte kavelgrootte blijkt na kadastrale inmeting en is afhankelijk van de uitwerking van het bestemmingsplan.

BESTEMMING :
Het object is binnen vigerend bestemmingsplan “Buitengebied”, vastgesteld op 25-04-2013, bestemd als “Bedrijventerrein” en deels als “Agrarisch”. Op moment van schrijven wordt het bestemmingsplan verder uitgewerkt naar bedrijventerrein.

KADASTER :
Het object is kadastraal bekend als Gemeente Ulestraten, sectie B, nummer 3756. Kadastrale splitsing vindt op een later tijdstip plaats.

VRAAGPRIJS :
EUR 95,- per m² k.k. en exclusief btw.

Alle maten zijn bij benadering weergegeven. Deze aanbieding mag slechts worden gezien als een uitnodiging tot bezichtiging. Een afspraak hiertoe kunt u maken bij ons kantoor. Hoewel de grootst mogelijke zorgvuldigheid bij de samenstelling van deze informatie is betracht, aanvaarden wij geen aansprakelijkheid voor de juistheid van de vermelde gegevens.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
Prijs op aanvraag
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Bouwgrond
Bebouwingsmogelijkheid
Bedrijfsruimte
Maximale bouwhoogte
10 m

Oppervlakten

Oppervlakte
10.500 m² (in units vanaf 1.000 m²)
Perceel
10.500 m² (in units vanaf 1.000 m²)

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Bamfordweg

Prijs op aanvraag