Nieuwhuisweg 5804 AN Venray

Prijs op aanvraag

Omschrijving

Ontwikkelingsproject – bouwperceel beschikbaar aan de Nieuwhuisweg in Venray. Voor het bouwperceel is een bouwplan beschikbaar zodat u direct kunt beginnen met de ontwikkeling. Uiteraard zijn er ook nog volop mogelijkheden aanwezig om de huidige plannen aan te passen naar uw eigen wensen.

Het perceel is gelegen op een goede locatie op bedrijventerrein 'Smakterheide' in Venray. De op- en afritten naar de A73 liggen op korte afstand, van waaruit de Randstad via Nijmegen en het Ruhrgebied via Venlo uitstekend bereikbaar zijn.

Het industrieterrein wordt gekenmerkt door middelgrote en grote veelal logistieke bedrijven. Grenzend aan dit industrieterrein ligt bedrijventerrein Keizersveld, waar een rijke melange bestaat van verschillende bedrijven, variërend van dienstverlening, productie- en automobielbedrijven.

Algemene kenmerken

Perceeloppervlakte: circa. 2.647 m2

Bebouwingspercentage: 70%

Maximale bouwhoogte: 7 meter

Huidige bouwplan

Het huidige bouwplan bestaat uit de realisatie van een hoogwaardig modern bedrijfsverzamelgebouw van in totaal 7 bedrijfsunits. Het totaal bebouwde oppervlak van dit plan bedraagt circa. 1.378 m2 exclusief verdiepingsvloeren.

Bestemmingsplan

Volgens het actuele bestemmingsplan heeft het perceel een Bedrijf - 2 bestemming. Zodoende zijn bedrijven, opslagen en installaties behorende tot de categorieën 2, 3.1 en 3.2 zoals opgenomen in de ‘staat van bedrijfsactiviteiten’ toegestaan.

Als gebruiker bent u zelf verantwoordelijk voor het voldoen aan de bestemmingsregels en zelf te informeren bij de gemeente. Aan deze omschrijving kunnen geen rechten worden ontleend.

Koopcondities

Vraagprijs: Op aanvraag.

Aanvaarding: Per direct.

Goedkeuring: Verkoper behoudt zich te allen tijde het recht van gunning voor.

Disclaimer: Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is de Online Bedrijfsmakelaar BV niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

====================

Alle beschikbare informatie ontvangen?

Benieuwd naar alle beschikbare informatie over dit project? Vraag dan nu, onder de grote contactbutton, de gratis objectbrochure van de Nieuwhuisweg in Venray aan en ontvang de objectbrochure binnen 5 minuten in uw mailbox. Uiteraard kunt u ook direct een geheel vrijblijvende bezichtiging met de beheerder van het project inplannen.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
Prijs op aanvraag
Aangeboden sinds
6 weken
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Bouwgrond
Mogelijke functie(s)
Bedrijfsruimte en belegging
Bebouwingsmogelijkheid
Bedrijfsruimte
Maximale bouwhoogte
7 m

Oppervlakten

Oppervlakte
2.647 m²
Perceel
2.647 m²

Beleggingsobject

Huurders
1 huurder

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Nieuwhuisweg

Prijs op aanvraag