• Verkocht

Industriestraat 4 7122 AP Aalten

€ 115.000 v.o.n.

Verkoopgeschiedenis

Aangeboden sinds
30 juli 2020
Verkoopdatum
22 december 2020
Looptijd
4½ maand

Omschrijving

AALTEN INDUSTRIESTRAAT 4 t/m 4-J

Op een gunstige locatie in Aalten, nabij het station gelegen

NIEUW TE BOUWEN BEDRIJFSVERZAMELPARK LAMMERSWEIDE - AALTEN

LIGGING:
Bedrijvenverzamelpark Lammersweide is gelegen aan de Industriestraat 4 t/m 4-J te Aalten. I
in een gebied tussen het station en het industrieterrein. Het heeft een prima ontsluiting via de nabij gelegen rondweg richting de N313 (Bocholt>Lichtenvoorde) en de N318 (Winterswijk>Varsseveld>A18).

Het park zelf heeft een tweetal in- en uitritten op de Industriestraat welke gezamenlijk door de diverse units gebruikt kunnen worden. De units 04 t/m 4-J hebben eigen parkeerplaatsen aan de voorzijde. De overige parkeerplaatsen en de toegangsweg geldt een gemeenschappelijk gebruik wat geregeld gaat worden in een Vereniging van Eigenaren.

GEBOUW:
Het gebouw betreft een traditioneel opgetrokken casco middels een staalconstructie en diverse betonnen scheidingswanden. de vloer is een ongeïsoleerde, gewapende betonvloer van 180 mm dik welke een belasting kan hebben van maximaal 3 ton/m2. De buitenschil begint met een geïsoleerde prefab betonplint (Rc>4,5 m²K/W) met daarboven geïsoleerde sandwichpanelen met een interieur-coating (Rc>4,5 m²K/W). Het dak is opgebouwd uit geprofileerde stalen dakplaten met een interieur-coating, PIR-dakisolatie en een kunststof dakbedekking (Rc>6,0 m²K/W). De afwatering van het gehele pand gebeurd middels een zogenaamd 'volvulsysteem'(Pluvia/Vacurain) en deze loost op de omliggende Wadi's. Het buitenterrein (parkeerplaatsen en toegangsweg) wordt bestraat met 80 mm betonklinkers in verschillende kleuren op een ondergrond van gebroken puin en is geschikt voor normaal vrachtverkeer.

AFWERKING:
De units worden opgeleverd met elk een eigen meterkast en verdeelinrichting alsmede worden er onder tegen het dak LED-armaturen voorzien voor de basisverlichting. De sectional deuren zijn allemaal elektrisch bediend.
De ingetekende verdeling van de units is een momentopname. Voordat gestart wordt met de uitvoering kunnen deze qua maat en/of uitvoering en verdeling nog wijzigen. Al naar gelang de wensen van de toekomstige kopers/huurders. Tevens is het mogelijk om een optie te kiezen waarbij er een verdiepingsvloer (geheel of gedeeltelijk) in de gewenste unit tijdens de uitvoering wordt meegenomen. Deze zal bestaan uit een staalconstructie, betonnen kanaalplaatvloer met afwerklaag en zal bereikbaar zijn met een eenvoudige vuren steektrap. Onder deze vloer zal weer de basis-verlichting worden doorgezet. Voor meer informatie hierover zie de lijst met prijzen en opties.

Het gebouw is gerealiseerd op het terrein 'Lammersweide" tussen diverse (toekomstige) en bestaande bedrijfshallen en kantoren. Vanaf deze locatie is er een snelle verbinding naar Bocholt, Winterswijk, Enschede en Arnhem door de goede ontsluitingswegen. Ook het NS-station is op loopafstand bereikbaar. Met parkeervakken voor de deur is parkeren hier geen enkel probleem.

* Bestemming: bedrijven bestemming B-1

ALGEMEEN:
Verkoopprijzen zijn allemaal exclusief 21% BTW, maar wel inclusief kosten van Notaris, Kadaster en Makelaar alsmede ook de aansluitkosten van de Nutsbedrijven.
Door de koper dient er nog wel zelf een contract te worden afgesloten voor de levering van deze diensten
(water-electriciteit-glasvezel).
Het onderhoud van de gemeenschappelijke terreinen en gebruik er van wordt separaat in een splitsingsakte van de vereniging van Eigenaren geregeld. Elke bedrijfs unit heeft zijn eigen parkeerplaatsen.

Unit: Bebouwd opp: Verkoopprijs incl. grond (excl. BTW):
Unit 4 145 m² verkocht
Unit 4-A 145 m² verkocht
Unit 4-B 145 m² € 115.000,-
Unit 4-C 145m² € 115.000,-
Unit 4-D 250m² € 230.000,-
Unit 4-E 250 m² € 230.000,-
Unit 4-F 145 m² € 115.000,-
Unit 4-G 145 m2 verkocht
Unit 4-H 145 m2 verkocht
Unit 4-J 145 m2 verkocht

OPTIE:
Er bestaat de mogelijkheid om in de afzonderlijke unit een verdiepingsvloer aan te laten brengen. Dit is een betonnen kanaalplaatvloer op een staalconstructie inclusief basis verlichting aan de onderzijde. In Units 4 en 4-B is deze optie al deels opgenomen. Dit dient voor uitvoering in opdracht te worden gegeven.
Meerprijs hiervoor bedraagt: € 250,-/m² excl. BTW.

Kenmerken

Overdracht

Laatste vraagprijs
€ 115.000 vrij op naam (bouwrente van toepassing)
Oorspronkelijke vraagprijs
€ 110 vrij op naam (bouwrente van toepassing)
Aangeboden sinds
30 juli 2020
Status
Verkocht
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Bouwgrond
Bebouwingsmogelijkheid
Bedrijfsruimte
Maximale bouwhoogte
7,5 m

Oppervlakten

Oppervlakte
2.952 m² (in units vanaf 145 m²)
Perceel
2.952 m² (in units vanaf 145 m²)
Betrokken makelaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.