• Verkocht

Mercuriusweg 6971 GV Brummen

€ 110.000 k.k.

Verkoopgeschiedenis

Aangeboden sinds
5 juni 2015
Verkoopdatum
1 juni 2021
Looptijd
71½ maand

Omschrijving

Te koop bouwkavel 743 m² gelegen op zichtlocatie!

Op bedrijventerrein Rhienderen Noord gelegen bedrijfskavel ter grootte van 743 m², eventueel uit te breiden naar een totaal oppervlakte van 1.524 m².

De kavel ligt op zichtlocatie vanaf de provinciale weg, is geschikt voor bedrijfsmatige bebouwing tot categorie 3.1. Bij de kavel koopt u tevens een aandeel in het mandelig voorgelegen (parkeer) terrein.

VRAAGPRIJS:
€ 110.000,= k.k. excl. BTW

Bijzonderheden vanuit het bestemmingsplan:
* Bouwhoogte maximaal 10 meter.
* Bebouwingspercentage 60 %.

Verdere bijzonderheden:
* De kavel is nog niet voorzien van nutsaansluitingen en voorzieningen als infra en riool.
* Bij de kavel koopt u tevens een deel van het voorgelegen mandelige terrein (het gezamenlijke terrein vanaf de openbare weg om de kavel te bereiken). Samen met de overige eigenaren van de omliggende percelen is een koper verantwoordelijk voor toekomstig onderhoud van dit terrein.

Geen onderneming is hetzelfde. En geen ondernemer is hetzelfde. Bestaande bedrijfsruimte kopen of huren kan dus leiden tot concessies. De bedrijfskavels van Mercuriusplaza kunt echter compleet naar uw wens en behoefte inrichten.

Een paar meter meer of juist minder, grote open ruimtes of juist afgesloten kantoren: u heeft de keus.

Op de bedrijfskavel kunt u een bedrijfs-/kantoorpand realiseren zoals het perfect bij uw onderneming en bedrijfsactiviteiten past. De vrijheid om te ondernemen zoals u dat wilt!

Wij kunnen u bovendien bijstaan bij het ontwerp van uw bedrijfspand. Kiest u voor een bedrijfskavel van Mercuriusplaza, dan bieden wij u een gratis adviesgesprek met de architect, over de mogelijkheden die de kavel biedt.

Uiteraard bent u vrij een eigen ontwerp te maken voor deze kavel. Teneinde het een hoogwaardig terrein te houden, wenst de ontwikkelaar van het terrein wel vooraf inzage in de te realiseren bebouwing.

LOCATIE:
De kavels liggen dicht bij de N348 en ook de A348 bereikt u gemakkelijk, dichtbij uitvalswegen en grote steden is dit een ideale plek voor uw onderneming. Naast een goede bereikbaarheid is er natuurlijk ook rekening gehouden met de parkeergelegenheid en worden er ruim voldoende parkeerplaatsen gerealiseerd. Er zijn twee kavels beschikbaar: de grootste kavel heeft een oppervlakte van 781 m², de tweede kavel is 743 m². U kunt echter zelf de grootte van uw kavel bepalen afhankelijk van uw wensen en bedrijfsactiviteiten. Dit maatwerk geeft u de mogelijkheid om de perfecte bedrijfsruimte voor uw onderneming te realiseren. Geen concessies meer!

Brummen is door de centrale ligging in het hart van Gelderland een uitstekende vestigingsplek voor iedere onderneming. Diverse grote steden zijn snel bereikbaar. Zutphen in 8 minuten, Apeldoorn in 30 minuten en Arnhem in 25 minuten.

ALGEMEEN:
Het object valt als onderdeel van de gebouwde omgeving onder het bestemmingsplan De Hazenberg en Rhienderen-Noord. In dit plan zijn een aantal bepalingen opgenomen m.b.t. grootte, ligging en gebruik van het erf, hoofd- en bijgebouwen alsmede van de aangelegen percelen. Voor inzage van het bestemmingsplan van dit pand verwijzen wij u naar onze website. Nadere informatie is verkrijgbaar op het gemeentehuis te Brummen, telefoonnummer 0575-56 82 33.

Kenmerken

Overdracht

Laatste vraagprijs
€ 110.000 kosten koper
Oorspronkelijke vraagprijs
€ 129.000 kosten koper
Aangeboden sinds
5 juni 2015
Status
Verkocht
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Bouwgrond
Bebouwingsmogelijkheid
Bedrijfsruimte
Maximale bouwhoogte
10 m

Oppervlakten

Oppervlakte
743 m²
Perceel
743 m²
Betrokken makelaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.