• Verkocht

Businesspark Friesland-West 8446 Heerenveen

€ 242.000 k.k.

Verkoopgeschiedenis

Aangeboden sinds
2 december 2020
Verkoopdatum
1 februari 2021
Looptijd
8 weken

Omschrijving

Kunt u binnen de bestaande bouw geen geschikt object vinden?! Dan is nieuwbouw wellicht een goede optie! Namens onze opdrachtgever bieden wij een bouwkavel met een oppervlakte van circa 2.200 m² te koop aan.

Ligging:
De kavel is gelegen op bedrijventerrein "Businesspark Friesland-West", een zichtlocatie vanaf de snelweg A-7. De snelwegen A-7 en A-32 zijn via de parallelweg langs de A-7 goed te bereiken per auto en vrachtwagen. Op het bedrijventerrein is een grote diversiteit aan bedrijven gevestigd. De aangrenzende percelen zijn bebouwd met een zestal zelfstandige kantoorpanden.

Oppervlakte:
Totaal circa 2.200 m². De afmetingen van de kavel zijn circa 34 meter breed en circa 65 meter diep.

Bestemming
Bestemmingsplan "Business Park Friesland". De bestemming is bedrijven in de categorie 1 t/m 3.1 alsmede kantoren. Het maximale bebouwingspercentage bedraagt 80% (mits voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein). Maximale bouwhoogte van 15 meter.

Vraagprijs
€ 242.000,= kosten koper exclusief btw.

Aanvaarding
In overleg.

Zekerheidsstelling
Bij het tot stand komen van een koopovereenkomst dient koper 10% borgsom te storten c.q. een bankgarantie ter grootte van 10% van de koopsom af te geven bij de notaris.

Bijzonderheden
In het verleden is er een plan ontwikkeld voor deze kavel voor de realisatie van 14 multifunctionele bedrijfsunits zoals aangegeven op de 3D impressie. Het bouwen van een solitair bedrijfspand behoort eveneens tot de mogelijkheden. Graag zouden wij u hierover nader informeren.

Meer informatie over dit object?
Voor meer informatie en/of het maken van een afspraak kunt u contact opnemen met Tjibbe-jan Boringa of Thomas van Balen, 0513 - 644 355 of 058 - 2040 000 stuur een e-mail naar .nl.

DISCLAIMER
Deze informatie (inclusief bijlagen) van "RBMT Bedrijfsmakelaars & Taxateurs B.V." is met grote zorgvuldigheid samengesteld. Voor mogelijke onjuistheid en/of onvolledigheid van de verstrekte informatie kan "RBMT Bedrijfsmakelaars & Taxateurs B.V." geen aansprakelijkheid aanvaarden, evenmin kunnen aan de inhoud van deze informatie (inclusief bijlagen) rechten worden ontleend. Deze informatie is geheel vrijblijvend en niet meer dan een uitnodiging tot het doen van een voorstel.

Kenmerken

Overdracht

Laatste vraagprijs
€ 242.000 kosten koper
Aangeboden sinds
2 december 2020
Status
Verkocht
Eigendomssituatie
Zie akte

Bouw

Hoofdfunctie
Bouwgrond
Bebouwingsmogelijkheid
Bedrijfsruimte
Maximale bouwhoogte
15 m

Oppervlakten

Oppervlakte
2.200 m²
Perceel
2.200 m²
Betrokken makelaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.