• Verkocht

Lange Linden 26 5433 NC Katwijk (NB)

€ 498.000 k.k.

Verkoopgeschiedenis

Aangeboden sinds
26 mei 2023
Verkoopdatum
30 juni 2023
Looptijd
5 weken

Omschrijving

Karakteristieke bedrijfswoning, gelegen in het haven gebied van Cuijk. Deze woning biedt vele mogelijkheden, waaronder het realiseren van een bedrijfshal op eigen perceel.

Binnen het vigerende bestemmingsplan bestaat de mogelijk om wonen de combineren met werken. Op eigen terrein kan binnen de mogelijkheden van het huidige bestemmingsplan een bedrijfspand van ca. 400 m² gebouwd worden.

Omgeving
Het pand is gelegen in het havengebied van Cuijk, maar ook van de zwemstranden van recreatiegebied de Kraaijenbergse plassen is op loopafstand gelegen. Dit zorgt voor een symbiose van prettig wonen gecombineerd met werken. In de directe omgeving van het pand zijn regionaal bekende bedrijven gevestigd, zoals Ruitersportwinkel.eu en de Inland Terminal Cuijk.

Bereikbaarheid
Het object is gunstig gelegen ten opzichte van diverse uitvalswegen, zo is oprit van de A73 binnen slechts 5 autominuten te bereiken. Ook ten opzichte van de N271 is het object gunstig gelegen.
Met de fiets is het gezellige centrum van Cuijk eenvoudig te bereiken, binnen minder dan 15 fietsminuten staat u bijvoorbeeld bij het trein station van Cuijk.

Plaatselijk bekend
Lange Linden 26
5433 NC Katwijk NB

Kadastraal bekend
gemeente : Cuijk
sectie : E
nummer : 1152
grootte : 1.460 m²
bron : Kadaster Eindhoven

Totale perceel grootte: 1.460 m²

Indeling object
Begane grond:
Bij betreden van de woning valt de ruimtelijke indeling met vide in de hal direct op. Hier treft u de trapopgang naar de eerste verdieping aan, daarnaast biedt de hal toegang naar de verdere vertrekken in de woning. Zo is daar de lichte woonkamer met inbouwhaard. Verder is aan de achterzijde van de woning een leef keuken gerealiseerd, welke in 2009 is geplaatst. Verder bevind zich op de begane grond een royale badkamer, voorzien van ligbad en twee (slaap)kamer. Op de begane grond zijn eenvoudig 2 extra kamers te creëren.

Eerste verdieping:
Vanuit de hal, kun je via de trapopgang de centrale vide op de eerste verdieping bereiken. Op de verdieping zijn 3 slaapkamers gelegen. Bovendien is op de eerste verdieping in 2009 een badkamer gerealiseerd, welke beschikt over een douche, vaste wastafel en een extra toilet. Op de eerste verdieping treft u ook de opstelplaats voor de cv installatie aan.

Tuin
Ruime tuin waar de hobbytuinier volop mogelijkheden ziet. De tuin kenmerkt zich door enkele volwassen bomen aan de achterzijde. Verder is in 1996 een garage gerealiseerd, welke een afmeting heeft van 6 x 10 m en is opgebouwd met een spouwmuur.
Bovendien beschikt de tuin over een grondwaterpuls.

Opleveringsniveau
Begane grond
­- Openhaard (Kal Fire);
­- Geheel gestukt;
-­ Badkamer met whirlpool bad;
­- Keukenmeubel (2009) voorzien van vaatwasser, combimagenetron, koelkast, vriezer en Borretti gasfornuis en
afzuigschouw.

Eerste verdieping:
­- Opstelplaats voor cv-installatie (HR combiketel uit 2004);
­- Gehele verdieping voorzien van vloerbedekking;
­­- In 2009 gerealiseerde badkamer met douch en vaste wasbak;
­- Aansluitingen voor wasmachine en droger;

Terrein:
­- Beklinkerde oprit;
­- Spijlen hekwerk, voorzien van poort(en).

Parkeren
Het object is voorzien van diverse parkeerplaatsen en het ruime buitenterrein voorziet in ruime uitbreidingsmogelijkheden ten behoeve van parkeren.

Bestemmingsplan
Het object is gelegen in het bestemmingsplan “Industrieterrein haven Cuijk 2011” van de gemeente, onherroepelijk vastgesteld op 20 juni 2011. Enkelbestemming: Bedrijf-1. Functieaanduiding: Bedrijfswoning. Binnen het bestemmingsplan is er de mogelijkheid om onder meer een bedrijfsruimte op eigen perceel te bouwen, deze zou tot een grootte van circa 400 m² gebouwd kunnen worden.

Vraagprijs
€ 498.000,- kosten koper

Aanvaarding
In overleg.

Kenmerken

Overdracht

Laatste vraagprijs
€ 498.000 kosten koper
Aangeboden sinds
Status
Verkocht
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Bouwgrond
Bebouwingsmogelijkheid
Bedrijfsruimte

Oppervlakten

Oppervlakte
1.460 m²
Perceel
1.460 m²

Betrokken makelaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.