• Verkocht

Hooilanden 8531 XN Lemmer

Prijs op aanvraag

Verkoopgeschiedenis

Aangeboden sinds
27 januari 2021
Verkoopdatum
16 augustus 2021
Looptijd
6½ maand

Omschrijving

Riant bouwperceel beschikbaar aan de Hooilanden in Lemmer. Het perceel is gelegen op bedrijventerrein "Lemsterhoek” in Lemmer dat is gelegen te zuiden van Lemmer richting Gaasterland en naast de sluis van Prinses Margrietkanaal richting het IJsselmeer. Het bedrijventerrein staat bekend om haar diversiteit aan lokaal en nationaal opererende bedrijven. Het bedrijventerrein kent een uitstekende bereikbaarheid vanwege diverse uitvalswegen naar het centrum van Lemmer, de omringende dorpskernen en de op- en afritten van de Rijksweg A6 (Almere – Lelystad- Joure – Heerenveen).

Algemene kenmerken

Oppervlakte: 4.278 m2

Bebouwingspercentage: 75%

Maximale bouwhoogte: 10 meter

Bestemming:

Volgens het bestemmingsplan zijn bedrijven toegestaan met activiteiten tot en met de categorieën 4.2. Detailhandel is niet toegestaan (behoudens vrijstelling).

Als gebruiker bent u zelf verantwoordelijk om navraag te doen naar het actuele bestemmingsplan bij de gemeente. Aan deze omschrijving kunnen geen rechten ontleend worden.

Sonderingsonderzoek

De verkopende partij is in het bezit van een sonderingsonderzoek en een verkennend bodemonderzoek. Deze onderzoeken zijn bij de prijs inbegrepen, geven een schone grond verklaring en zijn op aanvraag beschikbaar. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de Online Bedrijfsmakelaar.

Koopcondities:

Vraagprijs: vanaf € 53,- per m2 K.K.

Aanvaarding: Per direct.

Goedkeuring: Bovenstaande is onder finaal voorbehoud van de eigenaar.

Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is de Online Bedrijfsmakelaar BV niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

Kenmerken

Overdracht

Laatste vraagprijs
Prijs op aanvraag
Aangeboden sinds
27 januari 2021
Status
Verkocht

Bouw

Hoofdfunctie
Bouwgrond
Bebouwingsmogelijkheid
Bedrijfsruimte
Maximale bouwhoogte
0,1 m

Oppervlakten

Oppervlakte
4.278 m²
Perceel
4.278 m²
Betrokken makelaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.