• Verkocht

Plantageweg 2-9 3833 AZ Leusden

Prijs n.o.t.k.

Verkoopgeschiedenis

Aangeboden sinds
16 september 2019
Verkoopdatum
14 september 2021
Looptijd
23½ maand

Omschrijving

Algemeen
Aan de rand van het groene Leusden verrijst het nieuwe kantoren- en bedrijvenpark De Plantage. Leusden is door de centrale ligging in Nederland een aantrekkelijke vestigingsplaats. De opzet van De Plantage kenmerkt zich door een eigen karakter en visie. De Plantage is hierdoor een toplocatie die zowel sociale als zakelijke meerwaarde biedt. Een prettige werkomgeving, waar de gebruikers waardevolle contacten met elkaar kunnen opbouwen. Een geschikte plek vlakbij de Randstad, om goed te ondernemen.

Waarom uw kantoor op de Plantage?
Het centrale gedeelte van De Plantage telt 14 kavels, speciaal geschikt voor bedrijfsmatige activiteiten. Bouwwensen voor groot en klein kunnen worden beantwoord. Zo heeft u de mogelijkheid om zelf uw pand te ontwerpen, zodat het imago van uw onderneming aansluit bij de uitstraling van uw pand. Naar wens kunnen wij u alles uit handen nemen; van ontwerp tot realisatie en onderhoud. Een bedrijfsruimte die naadloos aansluit op uw behoeften. Kijk voor de actuele beschikbaarheid op de beschikbare projectsite De Plantage Leusden.

Prijzen vanaf €225,- per m2 kavel exclusief BTW.

Bedrijfsruimte op maat
Op De Plantage is ruimte voor verschillende type bedrijven. Of u nu adviseert, ambachtelijk of innovatief aan het werk wilt, of juist de combinatie met een bijpassend kantoor. Aan de hand van uw wensen kunnen we de mogelijkheden voor u op een rij zetten. Transparant, compleet en zonder zorgen. Wilt u liever een kavel kopen en zelf aan de slag? Dat kan natuurlijk ook.
Kijk voor meer informatie op de website van Rijn en Vecht Projectontwikkeling B.V.

Bedrijfsverzamelcomplex
Kiezen voor Leusden is kiezen voor een prachtig centraal gelegen werkomgeving. Liever een kant en klaar plan voor een bedrijfsruimte op De Plantage? Dit kan al vanaf 90 m2 vloeroppervlakte in Bedrijfsverzamelcomplex De Plantage.

Bedrijfsverzamelcomplex De Plantage bestaat uit verschillende typen units, die eventueel onderling gekoppeld kunnen worden. Op deze wijze kunnen diverse oppervlakten gerealiseerd worden. Alle units zijn uitgevoerd met een overheaddeur en raampartijen op de verdieping zodat de begane grond gebruikt kan worden voor productie en/of showroom en de verdieping voor overige bedrijfsdoeleinden.

Locatie
Het kantoren- en bedrijventerrein De Plantage bestaat uit een ruim opgezette kantorenstrook op een zichtlocatie direct aan de Groene Zoom, de ringweg rondom Leusden. Het groene en open karakter van De Plantage wordt op het binnen- terrein doorgezet met vrijstaande bedrijfsgebouwen.
De Plantage geeft volop flexibiliteit binnen een zakelijke en moderne sfeer in het hart van het land. Een grote groep ontvangen? Zin in een lekkere lunch? Het Van der Valk hotel Leusden-Amersfoort met alle beno- digde zakelijke voorzieningen ligt op loopafstand van De Plantage. Voor ontspanning en gezond sporten kunt u terecht bij het sportcentrum direct gelegen naast De Plantage.

Bereikbaarheid en parkeren
De kavels aan De Plantage zijn verrassend goed bereikbaar door de centrale ligging in Nederland tussen Amersfoort en Utrecht op slechts enkele minuten rijden van de snelwegen A1 en A28. Gelegen op een goede locatie in het zicht aan de doorgaande weg Groene Zoom bent u binnen 15 minuten in Utrecht en binnen 40 minuten in Amsterdam. De Plantage is ook goed bereikbaar met het openbaar vervoer dankzij een directe busverbinding met station Amersfoort. Hiermee bent u verzekerd van een goede bereikbaarheid en ontsluiting.

Vloeroppervlak
Perceeloppervlakte
Minimale perceeloppervlakte: 1.228 m2
Maximale perceeloppervlakte: 1.921 m2

Koopprijs
n.o.t.k.

Oplevering
Kavel.

BTW
Uitgangspunt is een met BTW belaste koopprijs. Daarom dient de koopprijs te worden vermeerderd met het van toepassing zijnde BTW percentage.

Betalingen
n.o.t.k.

Zekerheidsstelling
Waarborgsom van 15% van de overeengekomen koopprijs. Deze moet binnen twee weken na ondertekening van de koopakte worden voldaan bij de notaris.

Aanvaarding
In overleg.

Kenmerken

Overdracht

Laatste vraagprijs
Prijs nader overeen te komen
Aangeboden sinds
16 september 2019
Status
Verkocht

Bouw

Hoofdfunctie
Bouwgrond
Bebouwingsmogelijkheid
Bedrijfsruimte

Oppervlakten

Oppervlakte
1.228 m²
Perceel
1.228 m²

Betrokken makelaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.