• Verkocht

Roeven 6031 RN Nederweert

Prijs op aanvraag

Verkoopgeschiedenis

Aangeboden sinds
19 oktober 2018
Verkoopdatum
17 november 2023
Looptijd
60½ maand

Omschrijving

Roeven ongenummerd Nederweert

Op een fraaie locatie, temidden van veel groen en water krijgt u nu als ondernemer de kans om uw bedrijf hier te vestigen! Dit is oprecht een unieke locatie te noemen, want via een oprijlaan bereikt u de bedrijfskavel van maar liefst 16.870 m². De entree van deze oprijlaan wordt geflankeerd door een karakteristieke, kleine waterkrachtcentrale als overloop voor de sluis 15.

Zware industrie is hier niet toegestaan, maar wanneer uw onderneming valt in de milieucategorie 1 en 2, dan zijn er volop mogelijkheden. Het bouwen van een bedrijfswoning behoort eveneens tot de mogelijkheden. Daarnaast is er in 2006 een vergunning afgegeven voor de bouw van een bedrijfsruimte van circa 2.535 m². De tekeningen zijn op ons kantoor beschikbaar. Hieraan zijn wel voorwaarden verbonden, welke eveneens op ons kantoor bekend zijn. Hieronder valt onder andere de verplichting tot het aanleggen van een beplantingssingel.

Maakt u gerust eens een vrijblijvende afspraak met ons kantoor om te kijken welke mogelijkheden deze kavel voor u te bieden heeft.

Onze opdrachtgever heeft aangegeven over mogelijkheden te beschikken ten aanzien van het hypothecair financieren van het pand. Graag maken wij hierover met u een persoonlijke afspraak.

Kenmerken
Soort pand: Bedrijfskavel;
Perceelgrootte: 16.870 m².

Onderhoud
Buiten: Goed, doch een maagdelijke kavel met omheining;
Aanvaarding: In overleg, op korte termijn mogelijk.

Bijzonderheden
- Unieke locatie aan de rand van Nederweert;
- Ondernemen in het groen krijgt een hele andere dimensie.

DE LOCATIE
In de directe nabijheid van bedrijvenpark Pannenweg doet zich nu een unieke mogelijkheid voor om op een solitaire bedrijfslocatie uw onderneming te vestigen. Bij Sluis 15 zijn het recreatiepark Trinkenshof, Takelservice Duijts en de Visstek gevestigd. Aan de overzijde van Sluis 15 is de locatie van Kalle en Bakker gelegen. Via de Rosvelterweg aan de overzijde van Sluis 15 zijn er prima ontsluitingswegen naar de A2 met op- en afritten naar Maastricht en Eindhoven, N266 en N275!

Via een lange oprijlaan bereikt u het voorterrein waar ook het perceel van Takelservice Duijts ook een poort heeft. Het eigen terrein is grotendeels omheind en aan de voorzijde voorzien van een brede schuifpoort.

DE KAVEL
De riante kavel is rechthoekig van opzet en zal na realisatie van het beplantingsplan (door koper aan te leggen) beschikken over een zaksloot om het hemelwater op eigen terrein, inrit met passeergedeelte en een fraaie groensingel!

Er staat nog een klein, ouder schuurtje met een asbesthoudend dakbeschot. De afgegeven bouwvergunning laat ruimte voor een bedrijfsruimte met een goothoogte van 6.00 meter en een nokhoogte van 7.40 meter.

Kenmerken

Overdracht

Laatste vraagprijs
Prijs op aanvraag
Aangeboden sinds
Status
Verkocht
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Bouwgrond
Bebouwingsmogelijkheid
Bedrijfsruimte
Maximale bouwhoogte
7,4 m

Oppervlakten

Oppervlakte
16.870 m²
Perceel
16.870 m²

Betrokken makelaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.