• Verkocht

Sluiswachter 3861 SN Nijkerk

Prijs op aanvraag

Verkoopgeschiedenis

Aangeboden sinds
27 maart 2021
Verkoopdatum
24 mei 2021
Looptijd
8 weken

Omschrijving

Een prachtige zichtkavel (A28) beschikbaar op bedrijventerrein Watergoor aan de noordwestkant van de gemeente Nijkerk. De kavel heeft een oppervlakte van circa. 2.902m².

Soort: Bouwgrond

Oppervlakte: circa. 2902 m2

Beschikbaarheid: in overleg

Prijs: € 295,- per m2 k.k. excl. BTW

Inhoud:

Een prachtige kavel beschikbaar op bedrijventerrein Watergoor aan de noordwestkant van de gemeente Nijkerk. Het bedrijventerrein grenst aan de andere wijken Arkervaart en Schulpkamp. De kavel heeft een oppervlakte van 2.902m².

Op het bedrijvenpark zijn diverse bedrijven uit verschillende sectoren gevestigd ; variërend van dienstverlenende- tot producerende bedrijven. Tevens biedt Watergoor een gevarieerd aanbod van grootschalige detailhandel.

De kavel op zichtlocatie welke direct gelegen is aan de A28 is erg goed bereikbaar. De hoofdontsluiting van het kavel loopt via de Sluiswachter en de Watergoorweg. De oprit van de A28 in richting van zowel Amersfoort als Zwolle is snel te bereiken.

Naast verkoop van de grond kan projectontwikkelaar Schipper Bosch, waar sbnl onderdeel van is, voor u op de grond een vastgoedproduct ontwikkelen dat geheel aansluit op uw huisvestingswensen. Op basis van uw programma van eisen wordt een vastgoedproduct ontwikkeld.

Bestemming

Het bestemmingsplan is de basis voor het verlenen van omgevingsvergunningen. De locatie valt onder de bestemming Bedrijventerrein. Op de locatie zijn bedrijven uit categorie 2 tot en met 3.2 toegestaan. Hieronder vallen ook zogenoemde detailhandelsvestigingen zoals bouwmarkten, tuincentra, etc. Het bebouwingspercentage van de locatie bedraagt maximaal 80% en de bouwhoogte van bedrijfsgebouwen binnen het bebouwingsvlak bedraagt maximaal 12 meter.

Disclaimer: Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is de Online Bedrijfsmakelaar BV niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

====================

Alle beschikbare informatie ontvangen?

Benieuwd naar alle beschikbare informatie over deze locatie? Vraag dan nu, onder de grote contactbutton, de gratis objectbrochure van Sluiswachter in Nijkerk aan en ontvang de objectbrochure binnen 5 minuten in uw mailbox. Uiteraard kunt u ook direct een geheel vrijblijvende bezichtiging met de beheerder van de locatie inplannen.

Kenmerken

Overdracht

Laatste vraagprijs
Prijs op aanvraag
Aangeboden sinds
27 maart 2021
Status
Verkocht

Bouw

Hoofdfunctie
Bouwgrond
Bebouwingsmogelijkheid
Bedrijfsruimte
Maximale bouwhoogte
12 m

Oppervlakten

Oppervlakte
2.905 m²
Perceel
2.905 m²
Betrokken makelaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.