• Verkocht

Hoekwei 36 - 64 4004 LX Tiel

€ 935.895 k.k.

Verkoopgeschiedenis

Aangeboden sinds
28 november 2013
Verkoopdatum
11 mei 2021
Looptijd
89 maanden

Omschrijving

Bouwperceel 7.255 m² op bedrijventerrein Medel

Op het moderne bedrijvenpark Medel, gelegen aan de Rijksweg A15 en het Amsterdam-Rijnkanaal, is dit bouwperceel van 7.255 m² beschikbaar.

Het perceel is gelegen op de hoek van de Hoekwei en de Biezenwei.

Bedrijventerrein Medel ligt op steenworp afstand van de autosnelweg A15 (Keulen-Rotterdam.) Tevens is de autosnelweg A2 (’s-Hertogenbosch-Utrecht) binnen 20 autominuten bereikbaar. Het perceel kent derhalve een prima bereikbaarheid.

VRAAGPRIJS:
€ 129,= per m² excl. BTW en k.k.

Bijzonderheden vanuit het bestemmingsplan:
* Bebouwingspercentage 80 %.
* Maximale goothoogte van 16 meter en een maximale bouwhoogte van 20 meter.

OVERIGE:
* Oplevering in overleg.
* Kadastraal bekend als gemeente Tiel, sectie L, nummer 2260.
* Februari 2020 is er nog een verkennend bodem- en PFAS onderzoek uitgevoerd. Met betrekking tot de milieu hygiënische kwaliteit van de grond kan worden geconcludeerd dat er in het kader van de Wet Bodembescherming gezien geen bezwaar is tegen nieuwbouw. Uit het PFAS-onderzoek zijn ook geen
bijzonderheden naar voren gekomen in dit verkennend onderzoek. Het gehele rapport is op aanvraag beschikbaar.

Coöperatie Medel
Het parkmanagement van het bedrijventerrein wordt uitgevoerd door de Coöperatieve Vereniging Medel U.A. Iedere verkrijger wordt automatisch lid van de coöperatie. De coöperatie verzorgt o.a. de beveiliging van het bedrijventerrein en de bewegwijzering. Meer informatie over het parkmanagement op Medel vindt u op de website jaarlijkse bijdrage aan de coöperatie bedraagt € 0,35 per m² excl. BTW per jaar (prijspeil 2019).

De koper van het bouwperceel is verplicht tot het voor eigen rekening plaatsen van een hekwerk en afzetting aan de openbare weg. Het door de koper zelf te plaatsen hekwerk dient door een door Medel aan te wijzen leverancier geleverd te worden.

LOCATIE:
Bedrijvenpark Medel ligt in de gemeente Tiel tussen het Amsterdam-Rijnkanaal en de A15. De uitstekende infrastructuur betekent optimale bereikbaarheid, de kracht van het Bedrijvenpark Medel. Bovendien blijft Medel een ‘groene knoop’ in het landschap. Een duurzaam bedrijventerrein met landschappelijke waarde. Kortom, een toplocatie voor ondernemend Rivierenland. Voor medewerkers, bezoekers en leveranciers is de locatie zeer goed bereikbaar. Uitgebreide informatie over dit bedrijvenpark kunt u vinden op is een streekcentrum met veel regionale voorzieningen die wonen, werken en zaken doen aangenamer maken. Denk hierbij aan de Kamer van Koophandel, het Arbeidsbureau, theater Agnietenhof en het
recreatiebad Groenendaal Plus. Het grote verzorgingsgebied maakt de stad tot een aantrekkelijk koopcentrum, waar nieuwe ondernemers ook ruimte voor investeringen hebben. Bijna 100.000 mensen maken
gebruik van de regionale functie.
Door de strategische ligging, het multi-modale vervoersnet (weg, water, spoor) en gunstige grondprijzen maken Tiel tot een uitstekend alternatief voor de overvolle Randstad. Zowel nationaal als internationaal georiënteerde bedrijven hebben hier hun basis.

ALGEMEEN:
Het object valt als onderdeel van de gebouwde omgeving onder het bestemmingsplan Bedrijvenpark Medel. Voor inzage van het bestemmingsplan van dit pand verwijzen wij u naar onze website.
Nadere informatie is verkrijgbaar op het gemeentehuis te Tiel, telefoon 0344-63 71 67.

Kenmerken

Overdracht

Laatste vraagprijs
€ 935.895 kosten koper
Oorspronkelijke vraagprijs
€ 978.615 kosten koper
Aangeboden sinds
28 november 2013
Status
Verkocht
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Bouwgrond
Bebouwingsmogelijkheid
Bedrijfsruimte
Maximale bouwhoogte
20 m

Oppervlakten

Oppervlakte
7.255 m²
Perceel
7.255 m²
Betrokken makelaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.