• Verkocht

Hakkesstraat 75 5916 PX Venlo

Prijs op aanvraag

Verkoopgeschiedenis

Aangeboden sinds
12 oktober 2022
Verkoopdatum
24 februari 2023
Looptijd
4 maanden

Omschrijving

ALGEMEEN
Gelegen op een zicht locatie aan de snelweg A67 richting Duitsland met op korte afstand prima aansluitingen op het snelwegennet.

Objectomschrijving
Perceel grond met de bestemming "bedrijf -3" gelegen op bedrijventerrein "De Veegtes". De locatie wordt omzoomd door de A67, de Schandeloselaan en de Hakkesstraat, De ontsluiting vindt plaats via de Hakkesstraat tussen de huisnummers 41 en 75A.

Op het terrein staan een aantal opstallen die in de huidige staat in de koop zijn inbegrepen. Gelet op de bouwperiode van de verschillende objecten is het niet uitgesloten dat asbesthoudende materialen zijn gebruikt.

LIGGING
Het betreft een kavel grond die gelegen is op een bedrijventerrein met een diversiteit aan bedrijfsactiviteiten. Voor zakenafspraken zijn er verschillende horeca gelegenheden. De fitheid van het personeel kan gestimuleerd worden door een bezoek aan een van de fittness centra.
Het Trefcentre beschikt over winkels voor dagelijkse levensbehoeften.

BESTEMMINGSPLAN
Bestemmingsplan "Bedrijventerrein Veegtes", onherroepelijk vastgesteld 28 maart 2012. Bestemming Bedrijf -3
maximum bebouwingspercentage terrein: 70%
maximum bouwhoogte: 15 m, maximum goothoogte: 15 m

De links en rechts gelegen woningen hebben de bestemming "wonen".

AANVAARDING
In overleg.

OPLEVERING
Het object zal worden verkocht en geleverd ‘as-is, where is’, dat wil zeggen in de staat ten tijde van de levering met alle aan het object verbonden rechten en plichten, alsmede eventuele zichtbare en onzichtbare gebreken en zonder garantie van enig soort, waaronder die met betrekking tot technische, bouwkundige, juridische, fiscale, milieukundige, huur- en commerciële aspecten van het verkochte.

METRAGE
Het te verkopen grondstuk is ongeveer 10.000 m² groot terwijl, rekening houdend met de onbebouwbare zones, het te bebouwen oppervlak ca. 5.000 m² bedraagt. Hierdoor biedt het geheel voldoende manoeuvreer- en parkeerruimte.
Uitgangspunt is dat woning 41 na verkoop aan de voorzijde een kavelbreedte heeft van 50 m (tekening vermeld 49,9) en de diepte ter plaatse van de linker perceelgrens 85 m bedraagt.

Eventueel te slopen bedrijfsruimte :
Voormalige champignonkelder 316 m²
Magazijn/loods bij de winkel 237 m²
Winkelruimte/loods 186 m²
Voormalige pluimveestallen 416 m²
Totaal 1.155 m²

VRAAGPRIJS
De vanaf- prijs is € 95 per m² kosten koper, dat wil zeggen € 950.000,- voor het geheel. De kadastrale percelen dienen opnieuw ingemeten te worden door het Kadaster. Kosten hier van zijn voor rekening van koper.

ZEKERHEIDSTELLING
Bankgarantie/waarborgsom ter grootte van 10% van de koopsom. De koper dient deze binnen 2 weken na de overeenstemming bij de desbetreffende notaris te deponeren."

KOOPOVEREENKOMST
De koopakte wordt opgesteld volgens model NVM.

ONDERZOEKSPLICHT
Koper is ten alle tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van het object.

DISCLAIMER
Wij hebben getracht middels deze zorgvuldig samengestelde documentatie u zo uitgebreid mogelijk te informeren. Desondanks kunnen hieraan geen rechten worden ontleend. Slechts de feitelijke situatie geeft u een juist beeld.

Kenmerken

Overdracht

Laatste vraagprijs
Prijs op aanvraag
Aangeboden sinds
Status
Verkocht
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Bouwgrond
Bebouwingsmogelijkheid
Bedrijfsruimte
Maximale bouwhoogte
15 m

Oppervlakten

Oppervlakte
10.000 m²
Perceel
10.000 m²

Betrokken makelaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.