Feenselweg 9541 CX Vlagtwedde

Prijs op aanvraag

Omschrijving

TE KOOP AANGEBODEN: Meerdere bouwterreinen/kavels met mogelijkheid tot de combinatie van Wonen en Werken/Bedrijf aan huis.

Aan de rand van het 'Westerwoldse' dorp Vlagtwedde ligt een kleinschalig, goed bereikbaar bedrijventerrein (gelegen langs de provinciale weg . Op en nabij deze locatie zijn reeds diverse bedrijven gevestigd zoals diverse garagebedrijven, een handelsonderneming, een onderneming in woonaccessoires, kringloopwinkel, brandweer en ambulancepost maar ook momenteel een grondverzet-bedrijf en een instelling met een maatschappelijk doelstelling.

Het terrein is bestemd als zijnde 'bedrijf' waarbij tevens de mogelijkheid staat tot het bouwen (en bewonen) van een bedrijfswoning. Dit hoeft dus niet, u kunt er ook voor kiezen om alleen uw bedrijf hier te vestigen. Voorts is er een deel van dit terrein ook bestemd voor de mogelijkheid tot 'detailhandel perifeer' (waarbij u o.a. kunt denken aan een keukenbedrijf met showroom, tuincentra, meubelverkoop of bijvoorbeeld caravanverkoop, uiteraard is binnen dit kader nog veel meer mogelijk).

Er heeft reeds een bodemonderzoek plaatsgevonden waaruit blijkt dat de locatie daadwerkelijk geschikt is om te bebouwen en te bewonen. Dit onderzoek wordt een koper van de kavel ook ter hand gesteld zodat de benodigde bouwvergunningen aangevraagd kunnen worden (uiteraard mag u deze stukken ook voor het sluiten van een koop inzien).

De m² prijzen zijn gesteld op €50,- exclusief btw en €75,- exclusief btw. Waarbij uitgegaan wordt van het feit dat het terrein direct gelegen aan de N368 (Wedderstraat) een m² prijs van €75,- ex. btw per m² heeft, het 'achterste' deel is dus gesteld op €50,- ex. btw per m².

De af te nemen m² gaan in overleg met partijen, des te eerder u instapt in dit project des te groter de flexibiliteit. Meer informatie hierover kunnen en willen wij u graag verstrekken in een persoonlijk gesprek.

U kunt de onderstaande link kopiëren en plakken naar uw webbrowser om bij het vigerend bestemmingsplan en de bestemmingsplankaart te komen.:

Vlagtwedde is gelegen op circa 15 autominuten van Winschoten en Stadskanaal, Veendam en Ter Apel liggen op circa 25 autominuten, voorts zijn de steden Groningen, Assen en Emmen binnen circa 45 autominuten te bereiken. Ook de Eemshaven (waar ook steeds meer grote bedrijven voor kiezen zich te vestigen) en de Duitse autobahn A31 zijn vanaf deze locatie goed bereikbaar, u heeft hier de rust en de ruimte om te ondernemen en plezierig te kunnen wonen! Die elementen zijn een goede mix voor een florerend bedrijf en een aangenaam privéleven.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
Prijs op aanvraag
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Bouwgrond
Bebouwingsmogelijkheid
Bedrijfsruimte

Oppervlakten

Oppervlakte
13.000 m²
Perceel
13.000 m²

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.