Edisonpark 4382 WX Vlissingen

€ 107.250 v.o.n.

Omschrijving

Wonen en werken in het EdisonPark Vlissingen.

Kom ook wonen en werken aan het water! Geniet van het altijd boeiende schouwspel van binnenvaartschepen en plezierjachten die passeren op het Kanaal door Walcheren. Wij bieden per direct riante woon- werkkavels aan. Hierdoor is het méér dan riant wonen en ondernemen in EdisonPark. Daarnaast ligt EdisonPark direct aan de A58 en dichtbij het centrum van Vlissingen met de fameuze boulevards, het strand en alle voorzieningen.
Kavels vanaf ca. 715 m² tot 2669 m².

Koopsom:
Vanaf € 96.525,00 excl. BTW.

Een aantal ondernemers is hier reeds neergestreken en zij zijn te spreken over de aantrekkelijke en dynamische woon- en werkomgeving! De bijzonder royale grondkavels, de groene omgeving, het water en uiteraard de directe aansluiting met de A58 maken wonen en werken in EdisonPark bijzonder aantrekkelijk.

Het centrum en alle nautische aspecten die de stad Vlissingen zo aantrekkelijk maken, vindt u binnen handbereik. Tegen het EdisonPark aan ligt de ambitieuze Kenniswerf waar onder meer DOK41, SCALDA, Hogeschool Zeeland en hoogwaardige kennisbedrijven en -instellingen deel van uit maken.

De aannemerskeuze is vrij, indien gewenst biedt de ontwikkelaar een persoonlijk gesprek aan om uw wensen in beeld te brengen voor een woningontwerp op maat.

Meer over dit unieke project leest u op:

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 107.250 vrij op naam
Oorspronkelijke vraagprijs
€ 92.070 vrij op naam
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Bouwgrond
Bebouwingsmogelijkheid
Bedrijfsruimte

Oppervlakten

Oppervlakte
1.500 m² (in units vanaf 715 m²)
Perceel
1.500 m²