Op Gen Hek 6367 GL Voerendaal

€ 125 k.k.

Omschrijving

Bedrijvenpark ‘Lindelaufer Gewande/Op gen Hek’ is het nieuwste bedrijvenpark in de regio Parkstad, specifiek binnen de gemeente Voerendaal. Gelegen aan de A79, tussen Heerlen en Maastricht, en op redelijke reisafstand van Sittard, Luik en Aken. Het bedrijvenpark ligt direct aan de A79, is uitstekend ontsloten en een aanwinst voor de gehele regio.

In deze lommerrijke omgeving is bijna 1,7 ha uitgeefbare grond beschikbaar. Zo biedt Bedrijvenpark Op gen Hek vestigingsmogelijkheden voor 10 tot 12 bedrijven. Afhankelijk van uw wensen kan verkoper de kavels aanpassen.

Bedrijvenpark ‘Lindelaufer Gewande/Op gen Hek’ is een uitbreiding van bedrijventerrein ‘Lindelaufer Gewande’. 3 juli 2015 werd het officiële startsein gegeven voor deze uitbreiding, gesitueerd aan de zuidzijde van het huidige bedrijventerrein. In totaal worden er 10 tot 12 bouwkavels uitgegeven. De eerste zes koopovereenkomsten met ondernemers zijn reeds gesloten.

Projectontwikkelaar Nouvelle Terre BV voert momenteel de infrastructurele werkzaamheden uit. De uitbreiding is gesitueerd tussen de oude Midweg (ter hoogte van het huidige bedrijventerrein) en de A79. De kavels worden vanaf de Valkenburgerweg ontsloten.

De te ontwikkelen bedrijfskavels zijn geschikt voor bedrijven van lokale komaf of voor bedrijven met een lokale binding. Ze bieden een antwoord op de steeds luider wordende vraag naar expansie, voortvloeiende uit het ruimtegebrek dat bij diverse lokale ondernemers heerst.

KAVELS:
De verkoopprocedure heeft reeds geleid tot succes. Momenteel zijn er vijf bouwkavels verkocht. In totaliteit is nog ca. 3.723 m2 uitgeefbare grond beschikbaar:

Perceel oppervlakte koopsom per m² Status
Ca. 2.219 m² Verkocht
Ca. 1.504 m² EUR 125,- Beschikbaar
Ca. 12.709 m² Verkocht

CRITERIA :
Verkoper heeft in samenspraak met gemeente Voerendaal een stedenbouwkundig- en beeldkwaliteitsplan vervaardigd. Dit plan is op aanvraag beschikbaar op ons kantoor te Voerendaal. Onder andere criteria als reclamebeleid, architectuurvoorschriften, inrichting buitenruimte, verkavelings- en verkeersstructuur komen binnen dit plan aan bod.
Vraag tevens bij ons op kantoor bij concrete interesse de concept koopovereenkomst op. Hierin treft u de specifieke leveringsvoorwaarden met betrekking tot een eventuele verkooptransactie.

BEREIKBAARHEID :
Bedrijvenpark ‘Lindelaufer Gewande/Op gen Hek’ wordt ontsloten via het huidige bedrijventerrein Lindelaufer Gewande, door het oversteken van de Oude Midweg ter plaatse van het reeds bestaande aansluitpunt. Vanuit bedrijventerrein Lindelaufer Gewande is de Rijksweg A79 – richting Maastricht - bereikbaar via de Valkenburgerweg. Richting Heerlen is de A79 bereikbaar via het verlengde van de Valkenburgerweg, genaamd Barrier. Het centrum van Voerendaal is op loopafstand bereikbaar, evenals NS station Voerendaal (ca. 15 minuten lopen). Bussen stoppen aan de rand van het bedrijventerrein..

BESTEMMING :
Het object is gelegen in het bestemmingsplan ‘Uitbreiding bedrijventerrein Lindelaufer Gewande – Op gen Hek’ van de gemeente Voerendaal. Binnen dit bestemmingsplan heeft het object momenteel de bestemming ‘bedrijventerrein’. De gronden zijn bestemd voor bedrijven, groothandel, detailhandel in volumineuze producten en niet-zelfstandige kantoren, De bijbehorende voorschriften zijn op kantoor aanwezig en worden op eerste verzoek aan u toegezonden..

DIGITAAL NETWERK :
Bedrijvenpark ‘Lindelaufer Gewande/Op gen Hek’ voorziet in een eenvoudige mogelijkheid om aangesloten te worden op het lokale digitale netwerk.

GROENVOORZIENING :
Tijdens de inrichting van Bedrijvenpark ‘Op gen Hek’ wordt veel aandacht besteed aan de opzet en indeling van de groenvoorzieningen. Langs de algemene ontsluitingswegen alsmede de ontsluitingswegen van de verschillende percelen worden hoge eisen gesteld aan de kwaliteit van de groenvoorzieningen. Conform de verkavelingstekening plant verkoper voor eigen rekening en risico een haag of enkele bomen. Nog niet verkochte en geleverde kavels worden door verkoper ingezaaid met gras en in goede en nette staat gehouden.

BOUWVERPLICHTING :
Binnen 4 jaar na juridische levering van de kavel in kwestie dient koper de te bouwen opstal te hebben gerealiseerd, opgeleverd en het omliggende terrein dient te zijn afgewerkt.

BOUWINDERSTEUNING :
Nouvelle Terre BV beschikt over voldoende expertise op ontwikkeling- en bouwgebied zodat zij u op adequate wijze bij kunnen staan bij de realisatie van uw bouwplannen. Samen met een architect en een constructeur wordt er gekeken en ingespeeld op uw specifieke wensen, om u vervolgens te begeleiden naar een succesvolle realisatie. Graag vernemen wij of u geïnteresseerd bent in deze vorm van ondersteuning.?

HUURSCENARIO :
Wenst u niet tot koop over te gaan en gaat uw voorkeur uit naar een huurscenario? Dan kunnen wij u ook van dienst zijn. Projectontwikkelaar Nouvelle Terre BV is namelijk ook bereid om een nieuwbouwontwikkeling op maat te vervaardigen op kavel VIII. We treden graag met u in overleg over uw specifieke programma van eisen. Indien opportuun zijn de navolgende huurcondities van toepassing:

HUURGEGEVENS :
Huurprijs: Nader overeen te komen; afhankelijk van specifieke eisen van huurder.
Huurtermijn: Tien (10) jaar en telkens verlengingsperiode van vijf (5) jaar..
Huurbetaling: Per maand vooruit.
Huurbetaling: Twaalf (12) maanden voorafgaande aan de expiratiedatum, wederzijds opzegbeer.
Btw: Er wordt geopteerd voor een met btw belaste verhuur.
Zekerheidsstelling: Doorlopende bankgarantie of waarborgsom ter grootte van 3 maanden huur inclusief eventuele servicekosten en inclusief btw.
Indexering: Jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI), reeks CPI voor alle huishoudens (2006=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal nimmer minder bedragen dan de huurprijs van het voorafgaande jaar.

Alle maten zijn bij benadering weergegeven. Deze aanbieding mag slechts worden gezien als een uitnodiging tot bezichtiging. Een afspraak hiertoe kunt u maken bij ons kantoor. Hoewel de grootst mogelijke zorgvuldigheid bij de samenstelling van deze brochure is betracht, aanvaarden wij geen aansprakelijkheid voor de juistheid van de vermelde gegevens.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 125 kosten koper
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Bouwgrond
Bebouwingsmogelijkheid
Bedrijfsruimte

Oppervlakten

Oppervlakte
21.700 m² (in units vanaf 2.219 m²)
Perceel
21.700 m²

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Op Gen Hek

€ 125 k.k.