• Onder optie

Transportweg,Distripark, Kavel 5413 & 5414 2742 RH Waddinxveen

€ 230 k.k.

Omschrijving

Algemeen:
Het betreft hier een tweetal naast elkaar gelegen percelen bouwgrond op bedrijventerrein Distipark Doelwijk te Waddinxveen met een totale grootte van circa 13.671 m².
Op dit nagenoeg volledig uitgegeven bedrijventerrein zijn voornamelijk grote, landelijk opererende bedrijven gevestigd met een specialisatie in transport en/of logistiek. Bereikbaarheid is vanwege de ligging langs de A12 en nabij de A20 goed.

Op bedrijventerrein Distripark is de Vereniging Bedrijvenpark Doelwijk (VBD) actief welke de belangen van alle ondernemers op onderhavig terrein behartigt en aandacht heeft voor veiligheid en beveiliging, goed parkeerbeleid, goede toegankelijkheid en overzichtelijke bewegwijzering.

Bereikbaarheid:
Bedrijventerrein Distripark Doelwijk is centraal gelegen in de regio Midden Holland. In de nabijheid bevinden zich de A12, richting Utrecht en Den Haag alsmede de A20 richting Rotterdam.

Gebruiksmogelijkheden:
Het bebouwingspercentage van de percelen is 60% en de bestemming is bedrijventerrein waarbij toegelaten zijn transport- en distributiebedrijven, al dan niet in combinatie met groothandelsactiviteiten, met een milieucategorie van deels maximaal 3.2 en deels 4.1 en een maximale bouwhoogte van 12 meter.

Oppervlakte:
Het betreft hier een tweetal naast elkaar gelegen percelen met een totale grootte van circa 13.671 m².

Oplevering:
In overleg, per direct.

Opleveringsniveau:
Bouwrijp.

Koopsom:
€ 230,- k.k. per m², te vermeerderen met omzetbelasting.

Kadastrale gegevens:
Gemeente: Waddinxveen;
Nummer: 5413;
Sectie: C;
Grootte: 5.385 m².

Gemeente: Waddinxveen;
Nummer: 5414;
Sectie: C;
Grootte: 8.286 m².

Kavels op bedrijventerrein Distripark Doelwijk zijn momenteel belast met een erfdienstbaarheid ten behoeve van onderhoud en instandhouding van openbare wegen met bermen, slootkanten, (straat)verlichting, groenvoorzieningen, bewegwijzering, verkeerstekens, wegmarkering en dergelijk, alsmede het schoon en ijsvrij houden van wegen. Het doel is deze erfdienstbaarheid om te zetten in een mandeligheid waarbij eigenaren van de verschillende op onderhavig bedrijventerrein verworven kavels gemeenschappelijk eigenaar worden van de openbare wegen en bijbehorende voorzieningen en dit doormiddel van een jaarlijkse bijdrage onderhouden en in stand houden.

In 2018 was de jaarlijkse bijdrage per vierkante meter van circa € 0,56 exclusief BTW. Voor bovengenoemde percelen geldt thans een jaarlijkse bijdrage van respectievelijk € 2.938,- en € 4.520,- totaal € 7.458,- exclusief BTW (afhankelijk van definitieve grootte kadastraal perceel).

Bijzonderheden:
Elke transactie behoeft de nadrukkelijke goedkeuring van eigenaar.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 230 kosten koper
Oorspronkelijke vraagprijs
€ 250 kosten koper
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Onder optie
Aanvaarding
Per direct beschikbaar

Bouw

Hoofdfunctie
Bouwgrond
Bebouwingsmogelijkheid
Bedrijfsruimte
Maximale bouwhoogte
15 m

Oppervlakten

Oppervlakte
13.671 m²
Perceel
13.671 m²

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Transportweg,Distripark, Kavel 5413 & 5414

€ 230 k.k.